čtvrtek 28. prosince 2017

Tvarohové koblihy z trouby

Koblihy necháme odpočinout a kynout dalších minut. Plech s koblížky vložíme do trouby vyhřáté na 1°C a pečeme cca minut. Po vytažení koblížky z trouby potřeme rozpuštěným máslem s jednou lžičkou rumu a pocukrujeme. Koblížky z trouby můžeme ihned podávat třeba jako výbornou snídani. Mléko přidáváme podle potřeby, podle toho, jak je těsto hutné.


Tvarohové koblihy z trouby

Z těsta vykrajujeme lžící bochánky a dáváme do rozpáleného oleje. Tématické fráze: koblihy pecene v troube pečené koblihy v troubě koblihy recept pečené koblihy koblihy na plech koblihy na plechu koblihy tvarohové koblihy pečené v troubě tvarohové koblihy pečené v troubě recept na koblihy pečené v troubě domácí koblihy z trouby výborné koblihy hrnkové koblihy masopustni koblihy pecene. Tvarohové koblizky z trouby recepty, které budete milovat. Upečte si tvarohové koblížky podle mého receptu. Ráno jsem běžela pro tvaroh, páč jsem na něj včera zapomněla a dětem ty koblížka slíbila.


Z uvedených surovin zpracujeme těsto, v domácí pekárně nebo ručně. A co slíbíte, musíte přece dodržet. Děti tyto koblihy milují, alespoň u nás doma zmizí z talíře za pár minut. Zatímco já vysmažím, chodí mi krást, abych po vyjmutí dalších neměla žádné na talíři.


Tvarohové koblihy z trouby

O tvar si nemusíte lámat hlavu, zda budou pěkné kulaté nebo ne. Rozpálíme tuk a koblihy v něm smažíme na střední teplotě. Ne moc prudce, nejprve z jedné strany pod pokličkou, pak odkryjeme, otočíme je a dosmažíme dozlatova.


Tuku musí být hodně, koblihy musí plavat. Usmažené koblihy necháme okapat na sítu a posypeme je vanilkovým cukrem. Na válu smícháme mouku cukrem, sodou a solí, přidáme tvaroh, vejce a rum. Vypracujeme těsto a rozválíme na sílu cm.


Vykrajujeme z něj kolečka a do jejich středu uděláme prstem důlek. Recept koblihy z trouby. Vyberte si recept na koblihy z trouby a připravte si chutný a výjimečný koblihy z trouby pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší koblihy z trouby ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty.


Klasicky koblihy smažíme ve velkém množství oleji, pokud se tomuto chcete vyhnout, zkuste tedy zdravější verzi, že si koblížky upečete v troubě a budou také vynikající. Zkuste ho tedy také a uvidíte. Nejdříve si ze 1ml mléka, droždí a jedné čajové lžičky cukru, připravíme kvásek, který necháme vzejít.


Do větší misky si nasypeme mouku, cukr, vanilkový cukr, žloutky, citronovou kůru a sůl. Potom přidáme zbývající mléko (1ml) rozpuštěné s máslem a nakonec hotový kvásek. Potom na pracovní ploše rukama uhněteme těsto. Vyzkoušejte i další recepty na koblihy.


Vyberte si z klasických i netradičních receptů na nejlepší tvarohové koblihy. Přehledný postup přípravy, zdravé recepty, česká i světová kuchyně. Do středu poloviny z nich naklaďte džem, přiklopte prázdným kolečkem a kraje přimáčkněte k sobě. Kobližky naskládejte na plech s pečicím papírem a nechte je ještě asi minut kynout. Ještě horké je potírejte rumem a rozpuštěným máslem.


Tvarohové koblihy z trouby

Pocukrujte, a ochutnávka může začít!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения