úterý 5. prosince 2017

Sanitářka v lékárně náplň práce

Jak je rozdělena náplň práce jednotlivých pracovníků lékárny? V lékárně mohou s léky zacházet pouze pracovníci, kteří mají potřebné vzdělání, které požaduje zákon o léčivech. Odbornou způsobilost zdravotnických pracovníků a kvalifikační předpoklady upravují další speciální zákony.


Náplň práce : Jedná se o práci na lůžkovém oddělení, operačních sálech a. Ti které znám, tak jsou obětaví, empatičtí, pracovití a přesto jsou deptáni nadřízenými a mají nízké platy. I já jsem pracovala v nemocnici jako sanitářka a ikdyž mě práce moc bavila, pacienti mě měli rádi, tak jsem odešla z. Příjem zboží, sanitace v lékárně. Vyžadujeme znalost práce. Vybírejte z aktuálních volných pracovních míst a pozic, které přímo pro vás připravila Easy práce.


Získejte zaměstnání a začněte pracovat již zítra. Pokud si vytvoříte pracovní upozornění nebo si necháte posílat doporučené nabídky práce , souhlasíte zároveň s našimi Smluvními podmínkami. Nastavení souhlasu můžete kdykoli změnit – například zrušením odběru nebo pomocí postupu uvedeného v našich podmínkách.


V lékárně se nedělají směny a víkendy (tedy alespoň si to myslím u práce sanitářky) a peníze typuju taky větší. SŠ vzdělání v oboru Všeob. Všechny pracovní nabídky naleznete na Jobswype. Chtěla bych se zeptat co má na starosti lékárenská sanitářka ? Sanitářka pracovních nabídek v Česko. Ucházela jsem se o místo sanitářky v lékárně.


U některých povolání je nám jasné, jaká je náplň práce. Víte třeba, co přesně dělá sanitářka ? Má za úkol různé pomocné a obslužné činnosti, které souvisejí s. PRACOVNÍ NÁPLŇ : - úklid lékárny a ordinací lékařů - pomoc při naskladnění zboží POŽADUJEME: - smysl pro pořádek, pečlivost, spolehlivost - znalost práce na PC - ochotu učit se novým věcem, flexibilitu VÝHODOU: - sanitářský kurz, předchozí praxe v lékárně Volné místo sanitář-ka pro lokalitu Praha. Zveřejněno Před měsíci. PrahaKontakt:… Podívejte se na tuto a další podobné pozice na LinkedIn.


Bližší informace – kontakt: vrchní sestra – Hana Nagyová. Každý den či týden oblézá lékárnu, lednici a různé sklady a zapisuje jejich teplotu (nejlépe v každé polici zvlášť). Rovněž aktivně vyhledává léky s prošlou exspirací. Pro obec Počátky eviduje úřad práce volných pracovních míst v nabídkách práce firem, nabídka je z minulého týdne.


Celkem 3historických nabídek je přístupných po přihlášení. Sanitar nabídek práce v České Republice. Používáte nástroj pro blokování reklamy. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu.


Největší nabídka práce a zaměstnání v ČR. Najdi si nové zaměstnání či brigádu ve svém okolí. Typ: volné místo: Pracoviště: Centrální sterilizace: Požadavky: - sanitářský kurz vítán, ale není podmínkou - spolehlivost. V zaměstnání strávíme velkou část svého života, proto je důležité, abychom se do práce těšili. Díky super kolektivu, který v lékárně máme, je radostí u Maxe pracovat.


Kolegyně a kolegové jsou pro mě nejen součástí týmu, ale zároveň dobrými přáteli. Hledáte nové zaměstnání?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения