středa 13. prosince 2017

Vystřelovací nůž kydy

Tento čelní vystřelovací nůž je navíc opravdu za fajnovou cenu! Rovná čepel je ostřená na obou stranách! Rukojeť je celá z kovu a ergonomického tvaru. Kovový klip na zadní straně rukojeti Vám umožní tento přímý vystřelovací nůž bezpečně připnout ke kapse, k pásku apod.


Vystřelovací nože různých tvarů a velikostí za pár korun. Díky rychlému otevření (vystřelení) se řadí mezi velice oblíbené kapesní nože. Cookies využíváme pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, a neosobní analytické účely.


V případě udělení Vašeho souhlasu zatrhnutím políčka níže slouží také k tomu, abyste se dozvěděli o nových nožích nebo akcích v našem obchodě. Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě.


JavaScript seems to be disabled in your browser. A opětovným zmáčknutím nůž okamžitě uzavřete, a to stejně rychle! Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Díky rychlé a snadné manipulaci jsou vhodné pro různé činnosti v přírodě i řemeslné práce. Chladné zbraně Čelní vystřelovací KYDY alternativy - Heureka.


Nůž je vybaven bezpečnostní pojistkou proti samovolnému vystřelení. Pokud během vystřelování čepel nože narazí do jakékoliv překážky, tak se zastaví. V této kategorii najdete nabídku vyhazovacích nožů. Tento termín je vhodný spíše pro nože, které čepel vystřelují přímým pohybem.


Ručně vyrobený nůž , materiál čepele 1. HRC, rovný výbrus, ruční povrchově zlacená hluboká rytina, leptaný a zlacený hřbet, materiál rukověti: buvolý roh, perleťový plast, červený fíbr a mosazné ozdobné kroužky. Klasické vystřelovací italské nože Fox z Maniaga. Stačí zmáčknout knoflík a čepel nože stranou vystřelí.


Zavírací nůž Ganzo G7vystřelovací. Optika dobrá, čistý pohled bez šmouh. Bohužel štelování v komínku UP je že dvou plastových pinů a první se odlomil hned při nastřelování a druhý cca po týdnu při doladění vzduchovky. Mohutný, do boku vystřelovací nůž s pojistkou na střence.


Střenka z pravého parohu, bajonetová čepel z oceli 4(tvrdost až HRC). Klasický italský vystřelovák od firmy Fox Maniago. Délka v otevřeném stavu 38cm.


Nůž má dřevěné střenky a mosaznou patku a kování. Zavírá se vykloněním Jedné části kování do boku. Nůž má pojistku proti nechtěnému otevření nože v kapse. Celková délka nože je 3cm. Designově zajímavý vystřelovací nůž od firmy Schrade, který má čepel vysouvající se z rukojeti přímo dopředu.


Hlavním ovládacím prvkem je táhlo na hřbetní straně rukojeti, pomocí kterého se čepel zasouvá. Když je nůž zavřený a zatlačíte na táhlo směrem dopředu, čepel se automaticky vysune. Mít u sebe ostrý nůž znamená jistotu, pocit bezpeční a šanci řešit nenadálé situace.


Vyberte si svůj pevný nebo zavírací nůž a zařaďte jej do svého vybavení pro pohyb v přírodě. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения