pátek 15. prosince 2017

Podtácky na zakázku

PLASTOVÉ A KLASICKÉ PODTÁCKY S POTISKEM. Nabízíme výrobu libovolného tvaru plastu pomocí výsekové raznice. Jako podklad pro digitální tisk je vhodná kvalitní ostrá fotografie ve vysokém rozlišení, nebo tisková data.


Neděláme sériovou výrobu tisíce stejných kusů, děláme malé série a děláme výrobu na zakázku. Vyrábíme originální, ručně dělané pivní podtácky. Ať se Vám tu líbí a pivo nám chutná ! Plastové reklamní podtácky SIDAT s jednobarevným oboustranným potiskem motivů a loga.


Reklamní plastové karty s výsekem jako žetony do nákupních vozíků. Vypalovací potisk uzávěrů plastových lahví na zakázku. Pivní tácky , tisk, výroba, netradiční a originální dárky. Firma KV – pivní tácky navazuje na dlouholetou.


Ručně malované obrazy na prodej. Prodej obrazu na plátně. Abstraktni obrazy na stěnu. Na této stránce najdete originální korkové podtácky vyrobené z čistě přírodního materiálu.


Korkové podtácky s příjemným povrchem na dotyk, který je 1 biologicky odbouratelný. Plastové podtácky s reklamním potiskem loga pro švédské čokoládovny Bjorn of Sweden. Pak zde máme přípravu do výroby. Budete-li chtít vyrobit 1-kusů tácků na zakázku , tak příprava výroby bude za 20- Kč. Dále nabízíme malé odznáčky s pinem.


Sortimet doplňují placky (butony) a také reklamní propisky a pravítka s potiskem nebo laserovým značením. Děláme weby na míru se zajištěním hostingů i domén. ITALSKÝ PORCELÁN V CENOVÉ AKCI ZDE - VYUŽIJTE NEJNIŽŠÍCH CEN ZA ŠÁLKY A PODŠÁLKY Vítáme Vás na stránkách MUGS s. Jsme specializovanou českou firmou na výrobu a dodávky kvalitního porcelánu a skla - dekorovaných hrnků, šálků, konviček, sklenic, talířů pro firmy, kavárny a další. Váš výrobce kulečníků, billiardů, chytrých konferenčních a kulečníkových stolů 3v 4v stolních fotbalů.


DOPRAVA ZDARMA u kulečníků a fotbálků. Naší hlavní činností je potisk smaltovaných hrnků neboli plecháčků. Tiskneme technologií sublimace, která umožňuje potisk plecháčků na zakázku už od jednoho kusu a jedná se o nejstálejší technologii potisku.


Podtácky na zakázku

Ať už máte svou firmu a chcete pro své zákazníky milou pozornost, nebo jste maminka a chcete udělat radost. Podtácky jsou ze spodní strany opatřeny protiskluzovou tenkou pěnovou podložkou. Celá sada působí stylově a bude patřit k designovým prvkům na Vašem stole.


Nerezové podtácky lze na zakázku opatřit gravírováním. V našem e-shopu provádíme rytí, gravírování a řezání do dřevěných a skleněných výrobků na zakázku. Součástí jednotlivých kategorií jsou dřevěné výrobky zahrnující třeba nejrůznější druhy dárkových krabiček. Najdete u nás ale i takové maličkosti, jako třeba věšák na medaile nebo praktické dekorace.


Výroba ponožek na zakázku. CUSTOMSOCKS vám dodá ponožky zcela podle Vašich představ. Designová podoba je zcela na vás, ale náš grafik vám bude k dispozici, dokonce vám připraví do dvou dnů grafický návrh a. Zájmové spolky a kluby, organizace, sportovci.


Pro rybáře, myslivce, hasiče, vojáky, jezdecké kluby… ponožky a podkolenky s logem Vašeho spolku či klubu nebo obrázkem, který Váš spolek symbolizují, mohou být jak nápaditým odlišením od jiných spolků, tak i funkční součástí oděvu či stejnokroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения