čtvrtek 14. prosince 2017

Litinový hrnec s úchytkou z nerezové oceli berndes

Litinový hrnec s poklicí vhodný pro všechny typy ohřevu. Skladem Varianty produktu. Jedná se o nejklasičtější a několika generacemi ověřenou povrchovou úpravu, která je vytvrzená při velkém žáru a představuje prakticky nezničitelné spojení minerálních částic s holou litou ocelí. Berndes hliníkový hrnec - litru.


S jeho pomocí můžete vařit, pomalu dusit nebo zapékat v troubě. Lze jej použít na všechny druhy plotýnek, poklici hrnce pak navíc i jako grilovací pánev. Oceníte zejména dno, které díky výstupkům ve tvaru kapek brání přichycení a vysušení masa. Výhodou hrnce BergHOFF je také možnost využití na všech typech sporáků, včetně indukce.


Vnitřní hrnec slouží jako cedník s vlastními komfortními madly pro oddělenou manipulaci. Nerezové hrnce a nádoby, Onpira. Revoluční šestivrstvá sendvičová základna zaručuje rychlé a rovnoměrné rozložení tepla a tím i energeticky.


Pro zdravější a jednodušší vaření jsou parní a tlakové hrnce nepostradatelné. U nás najdete nerezové i elektrické parní hrnce, rýžovary, napařovací vložky do nádobí a spoustu dalších chytrých pomocníků do kuchyně. Vybírejte z desítek produktů a oblíbených značek (Tescoma, ETA) na FAVI. Výborná tepelná izolace, díky které nedochází k ohřevu nerezové rukojeťi.


Zahnutý okraj nádobí zaručuje přesné slévání bez. Máte novou kuchyň a potřebujete nádobí? Kompletní nabídku porcelánového a keramického nádobí, celých sad nádobí, titanových, nerezových nebo smaltovaných hrnců na indukci i plynové vařiče najdete na FAVI. Pekáč s poklicí a napařovací vložkou IVO značky KELA je vhodný k vaření na sporáku či indukčním vařiči a lze ho také použít k pečení v troubě. Kvalitní designové kuchyňské nádobí BergHOFF.


Nože, pánve, hrnce, pekáče, potřeby pro stolování i další vybavení BergHOFF pro vaši kuchyň. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nádobí je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli s. Litina je jako materiál pro pánve, hrnce a pekáče jedním z historicky nejoblíbenějších.


Na litinovém nádobí vařily už naše babičky a řada z nás má jeden nebo dva kousky doma ještě z této doby. Těžké litinové nádobí našich babiček nikdy nebylo pěkné, ale v kvalitě pečení bylo vždy nepřekonatelné. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli , opatřeno extra silným sendvičovým dnem a ergonomickými úchyty. Sklonerezová poklice s. Konzistentní tloušťka stěny mm spárována se speciálním základním mm hliníkovým jádrem. Nový hrnec Tescoma Presto se skleněným víkem. Dvě postranní úchytky, které nepálí, vám zaručí pohodlnou manipulaci.


K sadě patří skleněná poklice s otvorem pro odvod páry. Vyrobeno z nerezové oceli s adhezivní (nepřilnavou) povrchovou úpra. Hrnec s těsným víkem z odolného. Jejich výroba splňuje nejpřísnější evropské normy týkající se. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения