pondělí 24. června 2019

Pokladní systém pro maloobchod

Vedení malého obchůdku je nejen radost ale i starost. Aby byla co nejmenší, potřebujete spolehlivý pokladní systém. AWIS vám pohlídá vše od tržeb, přes skladové hospodářství, umožní přímé markování a bez problémů se propojí se čtečkou EAN kódů, váhou nebo zákaznickým displejem, který slouží pro lepší informovanost zákazníka během nákupu. Software pro maloobchod , prodej služeb, restaurace, výrobu a expedici.


Elektronická evidence tržeb (EET), skladové hospodářství, věrnostní systém , slevové akce, přehledné výstupy, napojení na účetní software. Hledáte-li pokladní systém pro váš podnik s ohledem na Zákon o evidenci tržeb, jste na správném místě. Pokladnu dodáme do hodin i přes víkend.


Maloobchodní systém POS Expert se skládá z několika funkčních modulů, které zajišťují chod jednotlivých oblastí malobchodního prodeje. Následující schéma zobrazuje jednotlivé dostupné moduly v systému POS Expert pro maloobchod. Kliknutím na odkazy modulů pod obrázkem se přesunete k podrobnějšímu popisu těchto modulů. V závislosti na oprávnění má obsluha možnost vybrat cenu (množstevní nebo zák. slevu), případně nastavit cenu podle potřeby. Je vhodný pro střední a větší obchodní sítě včetně modelu franšízových partnerů.


EET pokladny pro maloobchod na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Kasa pro maloobchodní prodej Jestli provozujete jednu či více maloobchodních prodejen a sháníte vhodné řešení pro vedení pokladny, podívejte se na řešení POHODA Kasa Offline – pokladní systém pro maloobchod.


Uplatníte ji v případech, kdy prodáváte z počítače, na kterém není nainstalovaný systém POHODA nebo který. FUSION je pokladní systém určený pro hotely, restaurace, jídelny, kavárny, maloobchod a služby. Integruje v sobě komplexní systém ubytovacího a restauračního provozu, skladového hospodářství a systém manažerského dohledu nad provozem. Spolehlivý pokladní systém.


Dotykačka má široký rozsah funkcí a příslušenství, neomezený počet uživatelů a tisíce transakcí a položek na skladě. Má speciální funkce pro gastro, prodejní stánky, prodejny a ubytovací zařízení. Je ideální pro malé a středně velké provozovny. Využijete ho nejen jako samostatný systém , ale jednoduše ho také propojíte s Money. A navíc ho snadno rozšíříte o různé nadstandardní funkce.


Prodejna SQL je ideální do prodejen. IP kamerou (nahrávání pouze při otevření pokladního šuplíku). Více informací a možnost objednání programu naleznete zde. EET Maloobchod je samostatný software určený pro prodejny, umožňuje snadné pořízení daňového dokladu z položek ceníku.


Web SrovnávačEET nabízí porovnání velkého množství systémů a řešení pro EET dostupných na trhu. U nás si také vyberete pokladní systém pro bary nebo pokladní systém pro maloobchod či velkoobchod. Windows, Androi iOS i online.


POS systém Pexeso od firmy Awis, který obsahuje zejména funkce pro maloobchod a menší restaurační provozy. Při maloobchodním prodeji jsou pro systém Signys samozřejmostí standardní periferie, využívané na prodejnách - displej, pokladní tiskárny, pokladní zásuvky, čtečky čárového kódu. Taktéž jsou plně podporovány dotykové obrazovky. Tento osvědčený pokladní software pro maloobchod a služby si nehraje na žádné složitosti, používá jasně a logicky to, na co jsou pokladní zvyklí z „tlačítkových“ pokladen, z běžného pokladního software. Využijte pokročilý pokladní systém PRESTO, který zaznamenává vše, co se ve vašem podniku děje, a poskytne Vám klíčové informace pro Vaše rozhodování, které byste jinak získávali jen s obtížemi.


Vyzkoušejte první pokladní systém , který je zcela zdarma, bez limitu počtu vydaných účtenek či jiných nesmyslných omezení. Systém je svým rozsahem a funkcemi určený především pro maloobchod , stánkový prodej, drobné živnostníky a řemeslníky. Moderní a intuitivní pokladní systém s podporou EET pro restaurace a maloobchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения