pátek 28. června 2019

Průtokový paster

Realizovali jsme řadu klasických průtokových pasterů pro nejrůznější produkty. Navrhli a vyrobili jsme i atypické pastery s různou délkou výdržnosti a různou pasterizační charakteristikou. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. Průtokový pastér piva Konkrétní řešení je přizpůsobeno požadavkům zákazníka (výkon, automatizace a chladící média- glykol, solanka nebo ledová voda).


Dodávka kompletního pastéru sestáva z deskového výměníku ALFA LAVAL - MFHC, deskový výměníku pro ohřev horké vody ALFA LAVAL CB, vyrovnávacího tanku a nerezového sanitačního čerpadla. Pastery rozdělujeme podle typu, teplot a výdrží na pasterační teplotě, ohřívacího a chladícího media, provedení pasterační stanice, zpracovávaných produktů nebo podle úrovně regulace. Pivo je ze vstupního tanku vedeno vysokotlakovým čerpadlem do sytícího tanku. Tento tank je naplněn oxidem uhličitým (CO2) a je v něm udžován stálý tlak 7-barů.


Stupeň sycení může být upraven tlakem. Pivo je tlakově poháněno ze sytícího tanku do rekuperačního tepelného výměníku, kde se pivo. Nabízíme k prodeji celonererezový průtokový mini paster od českého výrobce Tenez. My jej provozovali na paster aci mléka, nicméně stroj je vhodný paster izaci jakéhokoliv tekutého obsahu.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Průtoková pasterace piva se provádí průchodem nápoje deskovým pasterem, krátkodobým ohřevem v pasterační sekci a pasteračním účinku ve výdržníku pasteru. Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a. Navrženo pro bezpečné a spolehlivé ošetření produktu, DENWEL poskytuje automatizované řešení zajišťující stálou kvalitu pasterizace.


Jednotka pro pasterizaci je navržena pro bezpečné a spolehlivé tepelné zpracování nápojů. Při redukci škodlivých mikroorganismů je používáno jednotné a šetrné. Pivovarství Případová studie. Modernizace průtokového pasteru na plnicí lince KEG v pivovaru Černá Hora.


Vyberte si průtokové ohřívače vody přímo od výrobce. Jsme ryze česká společnost a nabízíme desítky typů průtokových ohřívačů vody pro vaše byty, domy a. Hledáme dodavatele pro průtokový paster. Konzultace - Projektování - Zpracování - Výroba - Montáž - Servis - Náhradní díly. Pásové dopravníky jsou určeny zejména pro dopravu sypkých a kusových materiálů, lze je používat jednotlivě,nebo sestavovat do technologických linek.


DOPRAVA MOŽNÁ POUZE SLUŽBOU TOPTRANS, CENA DLE HMOTNOSTI A VZDÁLENOSTI, ORIENTAČNÍ VÝPOČET ZDE. Popis produktu: Elektrický pastér pro zpracování ovocné a zeleninové šťávy. Zajímavostí je, že v Kunčících žil senior, který v minulosti řídil tamější mlékárnu, takže se Mejsnarovi měli na koho obrátit, aby je zaučil v provozu. Popis projektu: 1) Mycí a drtící stroj na ovoce 2) Pásový lis na ovoce 1. Na to, abyste prodloužili Vašemu moštu dobu spotřeby, potřebujete kvalitní a spolehlivý Pasterizátory. Zde najdete pasterizátory, elektrické či plynové, které Vám zajistí profesionální přípravu Vašeho oblíbeného nápoje!


Součástí nového plniče je automatický systém pro odběr vzorků, které průběžně vyhodnocuje oddělení řízení jakosti. Kromě plniče plechovek bylo na lince nutné vyměnit také. Chovatelské potřeby Driml, to nejlepší pro zvířata.


Eshop pro chovatele zvířat prodává chovatelské potřeby, zemědělské potřeby, vybavení pro stáje a farmy: napáječky, elektrické ohradníky, škubačky drůběže, jateční pistole a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения