pondělí 3. června 2019

Výčepní zařízení půjčovna brno

Půjčovna výčepního zařízení Brno. Nově nás najdete na adrese Merhautova 9 Brno , kde máme sanitační a servisní centrum. Půjčte si výčepní zařízení. Pořádáte party, oslavu nebo jen rodinnou sešlost? Chcete překvapit vlastní bečkou s chlaďákem?


My Vám jej půjčime včetně veškerého přislušenství. Také v nabídce pivní stoly. Rezervace a ověření dostupnosti. Odměňujeme stálé zákazníky. Výpůjčka až na den ZDARMA.


Sanitace a desinfekce provádíme po každé výpůjčce. Nabízíme k půjčení stavební techniku, stroje a nářadí na zpracování dřeva, nářadí na stavbu plotů, mobilní oplocení, ale i výčepní zařízení , pivní stoly a jiné. Jsme Vaše půjčovna nářadí pro Brno a okolí. ADMIRA NÁŘADÍ - půjčovna nářadí Brno. Prodej, servis a půjčovna nářadí a kotvící techniky pro jednotlivce, malé, střední i velké firmy, včetně profesionálního poradenství.


Pivo s chutí sušených chmelových hlávek žateckého poloraného červeňáku a sytou barvou s temně zlatými odlesky. Pivo Bakalář za studena chmelený je světlý ležák vyrobený klasickou technologií z kvalitních českých surovin. Výčepní zařízení for rent in Brno.


Chladící a výčepní zařízení for rent in Brno -sever. Půjčujeme a prodáváme ruční nářadí a stroje jako vrtací kladiva a bourací kladiva, úhlové, vibrační a excentrické brusky, kotoučové pily, akumulátorovou techniku a mnoho dalších výrobků renomovaných značek. Cesta k pobočce: 1) Po Zvonařce směr od centra, doprava na Olomouckou.


Na objezdu zvolte druhý výjezd na Řípskou, směr dálnice. Po kilometru zabočte vlevo do průmyslového areálu. Půjčuje perfektní grill na sele, výčepní zařízení , stoly, lavice, párty stan, agregát. Můžeme nabídnou profesionální čistící stroj na čištění koberců a čalounění.


Vybavení Vám dovezeme a odvezeme. Podle přání nainstalujeme a deinstalujeme. Veškerý inventář si zapůjčíte čistý a. Jsme renomovaná půjčovna dodávek a mikrobusů Brno se stabilním zázemím pro náš neustále rozšiřující se vozový park.


Zákazníky naší půjčovny dodávek v Brně jsou drobní živnostníci, větší firmy a rovněž soukromé osoby - půjčíme dodávku například v případě stěhování nebo nákupu objemnějšího nábytku. Cool catering Brno je brněnská agentura, působící v Brně, Praze ale i po celé České republice v oblasti cateringových služeb, gastronomie a servisu, tvořena výhradně profesionály s letitými zkušenostmi. Našimi prioritami je čerstvost a kvalita potravin, profesionální přístup k hostům, ale hlavně vytvoření pozitivního. Jedná se o výčepní zařízení s vestavěným chlazením a kompresorem, které zvládne pivo vychladit již po minutách. K zapůjčené pípě dále nabízíme možnost zakoupení.


Potřebujete gastronomické vybavení, ale nemá smysl ho kvůli jedné akci kupovat? Využijte naši půjčovnu. Půjčujeme vybavení na menší narozeninové nebo firemní oslavy ale i na rauty, svatby či velké koncerty.


Počet zařízení stále rozšiřujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения