pondělí 3. června 2019

Obchodní dům praha

Chcete mít informace o DBK z první ruky? Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a již nikdy nezmeškáte ani jednu výhodnou nabídku z centra DBK. Obchodní dům Kotva je významnou součástí pražské architektury již více než let. U nás klademe důraz na kvalitu a tradici, a proto zde naleznete zástupce českých značek, ať už těch s bohatou historií či teprve nově vznikající. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Obchodní dům praha

Unikátní kanceláře v samém centru Prahy. Prosím zadejte Vaši e-mailovou adresu, na kterou Vám budou doručeny informace o Vašich zpracováných údajích. Galerie Harfa nabízí 1obchodů na třech podlažích o celkové výměře tisíc m². Zvláštní atrakcí centra je terasová střešní zahrada přístupná z restaurací a food courtu, která nabízí velké dětské hřiště, ledové kluziště, zábavní vodní prvky a multimediální atrakce. Vyberte si novou nemovitost na sreality.


Praha s požadavky: obchodní prostor. Supermarket i samostatnou drogerii, banky, optiku, kadeřnictví, krejčovství a mnohé další. Místo na klidnou chvilku k odpočinku návštěvníci naleznou v kavárně s velkorysým výhledem na centrální náměstí. Sledujte průběh rekonstrukce budovy, která vám změní život.


Z architektonického hlediska je to samostatný typologický druh, zařazující se do skupiny občanských budov. Národní dům na Smíchově. Správa a pronájmy prostor: TORINO-PRAGA Invest s. O tom, že má v proluce na náměstí Republiky stát významná stavba, se diskutovalo už od dvacátých let.


Nakonec zvítězil plán postavit moderní obchodní dům. Brouk a Babka na Letné, Bílou labuť a pak už nic. Byla v té době totálně zaostalým. V téže době bylo celé náměstí uzavřeno z důvodu.


Obchodní dům praha

Obchodní centrum Arkády Pankrác disponuje prodejní plochou o rozloze téměř 40. Svou kvalitní a moderní architekturou je tato nová nákupní galerie nejen zrcadlem rušné atmosféry na Pankráci, ale dodává zároveň i nové impulsy celému hlavnímu městu. V OD Kotva najdeme širokou škálu obchodů od obchodů s oblečením,nábytkem až po elektro,drogerii papirnictví,domácí potřeby,podlahové krytiny,hodinářství a zlatnictví. OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu. Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20.


Slavnostní otevření se dům dočkal 30. Přeci jen, když je z čeho vybírat, vždy jde všechno mnohem lépe. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba OC Řepy, a. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Navštivte pasáž plnou módy a zábavy v centru Prahy. Obchody, restaurace, služby, kino Cinema City, Empire Hall a zahrada.


Obchodní dům praha

Prostor pro volný čas a eventy. Osobní účty, půjčky, hypotéky, investice a spoření, pojištění, kurzovní lístek, pobočky a bankomaty, Smartbanking, Smart Klíč, Firmy a podnikatelé. Vítejte na webové prezentaci obchodního domu hudebních nástrojů. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to. Hodnota oprav se bude pohybovat v řádu miliard korun.


Po dobu rekonstrukce bude obchodní dům uzavřen. Jde o největší projekt developerské skupiny Pražská správa nemovitostí (PSN), která obchodní dům vlastní. Vyzkoušejte akce pro vaše nákupy v obchodni centrum Europark.


S XXXLutz si vybavíte domov stylově!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения