úterý 4. června 2019

Krouhač řepy

Potřeby pro koně a jezdce, chovatele dobytka, farmáře i drobné chovatele. Povrchová úprava syntetickou barvou, krouhací buben nemá povrch. Vkládací horní otvor - 25cm x 27cm. Mlýnek na řepu se využívá i jako bubnové struhadlo, rotační strouhač, drtič jablek, šrotovník na ovoce, zelí, červenou řepu, hlízy.


Vroubkovaný buben vypadá jako velké strouhadlo na sýr, které může změnit Vaše jablka na.

Domácí krouhač řepy , kruhadlo s ručním pohonem, krouhání krmné řepy otáčením strouhacího bubnu. Nabízím pro drobné zemědělce více jak metr vysokou válcovou krouhačku či šrotovačku na okrrouhání-rozsekání krmné řepy ,brambor a dalších plodin s elektrickým motorem s nožem s kvalitní tvrdé oceli,nebo vzlášť nabízím jen elektrický motor-vlastní rozebrání,motor odzkoušen a plně funkční,nebo bez roze. Není vhodná na strouhání ovoce nebo zelí, protože je vyrobena z černého plechu a je lakovaná, sice zdravotně nezávadnou barvou,.


Krouhačka na řepu malá s kuželovým bubnem je určená pro přípravu krmení pro menší hospodářská zvířata. Prodávám starou sečkovici (ruční krouhač kopřiv, řepné listy apod.), je v perfektním stavu připravena k použití. Jedná se o starožitný kousek z první republiky, je po babičce, ale naprosto v perfektním stavu, byla používána ještě nedávno.


Kč, při rychlém jednání sleva možná.

Lehce přenosný, velmi užitečný a praktický krouhač ovoce a řepy. Používá se na ruční mletí jablek v prípravné fázi kvasu. Může se použít také na řezání cukrové řepy k uskladnění pro zvířata. Dřevěný krouhač na zelí - nože DOMO.


Struhadlo na řepu rotační - krouhačka. Cena produktu bez dopravy Skladem. Strukturu nakrouhaného materiálu lze ovlivnit nastavením nožů. Jednoduché a robustní provedení krouhačky zaručují její dlouholetou životnost a snadné čištění. MKZ-Univerzální a výkonný krouhač zeleniny (různých druhů) na požadovanou velikost, tloušku, tvar a hrubost.


Jedná se o výkonné zařízení, které je schopno zpracovat (za pomoci standardně dodávané základní sady kotoučů) v krátké době velké množství čerstvé zeleniny. Je možné také koupit náhradní buben (č.052a). Ruční krouhač řepy (řepák) s kuželovým bubnem č. Kč 70- Kč bez DPH Běžná cena. Stojanová řezačka na řepu slouží k ručnímu strouhání řepy a ovoce, např.


Strouhání probíhá ručně pomocí otáčení kliky.

Doručení pouze Českou poštou. Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Tepelná podložka pod kloboukovou napaječku cm. Topná deska - umělá kvočna, 40x40cm model WP W. Stačí jen párkrát zatočit kličkou a máte například nakrájenou zeleninu na salát.


Ruční kuchyňský krouhač pro snadné nakrouhání zeleniny nebo ovoce je šikovný pomocník do každé kuchyně. Buben náhradní do krouhačky řezačky řepy na řepu krouhačka řezačka krouhačku řezačku. Kráječe ovoce a zeleniny.


Tématické fráze: salát z červeného zelí a řepy salat z řepy a zelí červené zelí salát syrove zeli salát z červené řepy a červeného zelí zeli z červene řepy salát z červeného zelí a červené řepy syrový salát z červené řepy salát ze syrového červeného zelí salat ze zelí a řepy sterilizovaný salát z červené řepy červená řepa se zelím krouhač na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения