pondělí 10. června 2019

Modelovací špachtle

Over Years Of Experience In The Flue Industry. Call For Technical Advice! Huge Range Of Fluorescent Tubes. Sada obsahuje oboustranných špachtlí pro usnadnění modelování.


Modelovací pomůcky speciálně navrženy pro práci s modelovací hmotou. Nabízíme umělecké špachtle v profi kvalitě, které jsou vhodné jak pro profesionální umělce, tak i pro začátečníky. Souprava oboustranných špachtlí na modelování nesmí chybět v žádné dílně, kde se pracuje s fimo hmotou, modelovací hlínou, moduritem apod. Hmota vyrobená z hlíny, na vzduchu ztvrdne, vhodná pro výchovné účely ve školách, případně ve školách s uměleckým zaměřením.


Výtvarné potřeby Kreativ. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Modelovací špachtle

Obrázek: „ modelovací keramické špachtle “ Proč koupit dřevěné špachtle právě u nás? Výhodná cena dřevěných špachtlí – díky velkým objemům, které vyrábíme či si necháváme vyrábět, jsme schopni vám zajistit cenu, které na českém trhu může konkurovat málokdo. Provozovatel webu, officentrum. B alení obsahuje 3ks štětců - velikosti: (kulatý), (zkosený) a (plochý). Malířské špachtle Reeves set ks.


Save the earth and look damn good doing it. JOVI modelovací hmota samotvrdnoucí sada 7x 500g, 20x špachtle. Modelování je tvarování modelovací hmoty do různých tvarů. Modelovacích hmot je celá řada a barev, jsou hmoty samotvrdnoucí, vypalovací, hmoty, které se pro tvrdnutí vaří, pečou, modeluje se z hlíny, terakoty, šamotové hlíny, moduritu, fima atd. Výrobek, který je vymodelován z těchto hmot má buď svojí přirozenou.


Modelovací špachtle

PACHTLE NA MĚKKÝ VOSK C - Weichwachs-Spatel. Plastová špachtle pro nanášení a modelování měkkých vosků, na hrany, plochy a na zaoblení. Množstevní jednotka: kus.


Návod k použití (pdf) ‌ PLYNOVÁ PÁJKA C - Hartwachsschmelzer. Plynová pájka k tavení, míchání a nanášení tvrdých vosků. Zde nám můžete položit libovolný dotaz ohledně zvoleného produktu, nebo nákupního procesu. Nezapomeňte, prosím, uvést své kontaktní informace, abychom se s Vámi mohli spojit s odpovědí.


Modelovací špachtle

Praktický doplněk pro práci s plastelínou a modelovací hmotou. Díky špachtlím se Vám bude snadněji pracovat na detailech, modelovací hmotu také snadno rozkrájíte. Akrylový lak, po uschnutí průhledný,rychle schne. Lakem můžete natírat hotové výrobky a nebo jej použít jako lepidlo k nalepení obrázků z ubrousků na krabice, předměty z kartónů, plastu, dřeva. Vrstva laku je ochranou před prachem a škrábanci.


China Aluminium Profile Supplier High Quality, Competitive Price! Vážení zákazníci, od 30. Omlouváme se za možné komplikace. Pět kusů modelovacích špachtlí. Jsme experti v prodeji výtvarných a kreativních potřeb.


Modelovací špachtle

Věříme, že je fajn něco vytvořit a snažíme se v tom podporovat děti i dospělé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения