čtvrtek 27. června 2019

Cetris fasáda

Cementotřískové desky pro stavebnictví. Podklady pro projektování a realizaci staveb. Tinkama produkcija fasadams: CETRIS FINISH CETRIS PROFIL FINISH CETRIS BASIC CETRIS PROFIL CETRIS PLUS CETRIS PROFIL PLUS CETRIS HOBBY PLANK CETRIS LASUR TEMPSI GRANITO TEMPSI COLORE Mūsų laikais siekiama ne tik gerinti pastatų šilumos izoliacijos savybes. Vis daugiau dėmesio skiriama sienų apsaugai nuo drėgmės ir triukšmo, taip pat pastebimas siekis pagerinti pastatų išvaizdą. Kliknutím na jednu položku níže vyberte, na jaký typ objektu má být fasáda aplikována.


Chytré fasády jsou často známé i jako předsazené fasády,provětrávané fasády, odvětrávané fasády nebo zavěšené fasády.

Pro zajištění rovnoměrné povrchové úpravy je nut-no i rubovou stranu opatřit ochranným základním nátěrem. Používají se především jako fasádní obkladové. Nápady nejen pro kutily.


Zásady správné montáže fasád z cementotřískových desek. Vláknocement vlivem povětrnostních podmínek postupem času přirozeně stárne, povrch těchto desek se zvolna mění, získává efektní patinu pohledového betonu a fasáda stále působí živě. Následně se celoplošně aplikuje stěrková hmota, do které se vtlačuje bandážovací tkanina se skelným vláknem.


Po vyrovnávací vrstvě provedené opět aplikací stěrkové hmoty se nanese konečná povrchová úprava. Společnost Cembrit je evropským distributorem a výrobcem vláknocementových produktů. Nabízí širokou škálu produktů s vláknocementovým základem pro střešní krytiny a obložení.

CETRIS LASUR hladká, CETRIS PROFIL LASUR s dezénem dřeva nebo břidlice - obě barvené akrylátovým lasurovacím lakem dle vzorníku CETRIS. Desky všeobecně je možné dodat řezané na požadovaný rozměr, se zaoblenou nebo sraženou hranou pod úhlem 45°, do desek lze rovněž předvrtat otvory. Zavesená fasáda – eliminuje poveternostné účinky a udržiava izoláciu. Fasádny obklad: cementotrieskové dosky CETRIS Basic s hrúbkou 10. Systém CETRIS je na povrchu hladký s přírodní barvou šedi.


Dosky CETRIS FINISH sa používajú predovšetkým ako fasádne obkladové dosky v exteriéroch. Výsledný vzhled odvětrané fasády je podstatný pro celkový dojem ze stavby. Ty patří mezi cenově nejdostupnější materiály pro odvětrané fasády u nás a jsou vhodné jak pro opláštění staveb, podbití přesahu střech, tak k obložení soklů nebo.


Cetris desky v Baushopu koupíte za skvělé ceny. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou. Drevená fasáda časom degraduje pôsobením poveternostných vplyvov a pôsobením slnečného žiarenia. Existujú kvalitné dreviny, ktoré pri použití na fasáde vyzerajú prijateľne aj bez údržby.


Niekomu sa zosivené drevo, ktoré stratí farbu na slnečnom mieste už po roku páči, ale pri použití ako fasádny obklad si to treba. Potom sme ich dali aj do zimnej záhrady na plafon ako skladačku. Pripravujeme realizáciu fasády z veľkoplošných cementotrieskových dosák Cetris v prirodzenej cemenovej farbe.


Vznikne tak prevetrávaná fasáda , ktorá bude chrániť vrstvu tepelnej izolácie pod ňou. Tá bude zhotovená ako striekaná celulózová vrstva Climatizer Plus v drevenom rošte, prikrytá difúzne otvorenou fóliou ProClima. Foto pribudne po realizácii.

Dobrý den, mám již asi let starou fasádu, obklad cetris desky. UAB CETRIS LT - didžiausio cemento - pjuvenų plokščių gamintojo Europoje įgaliotas atstovas Lietuvoje! Fibre cement slate is a lightweight, man-made alternative to natural slate.


Cembrit fibre cement slates are available in various combinations of edge and surface texture allowing you to create a natural slate effect without the need for on-site grading and sorting, at a lower material cost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения