úterý 25. června 2019

Malé auto s nízkou spotřebou

Hledáte malé auto s nízkou spotřebou i emisemi? Jaké automobily jsou v současné době nejúspornější a proč? AUTO BILD zostavil poradie najúspornejších vozidiel v jednotlivých triedach podľa skutočnej spotreby nameranej.


Auta s nízkou spotřebou od AAA AUTO ! Není bez zajímavosti, že sem patří hlavně malé vozy, ale v nabídce je i jeden hybri městské auto a jedno, o kterém se dá říci, že dokáže bavit řidiče. Nahlédli jsme do ankety společnosti Topten International Group , která hodnotí nejúspornější malé vozy současnosti. Rodinné auto s nízkou spotřebou - to by si přála většina Čechů.


Vybrali jsme dvanáct modelů, které tento cíl splňují. Jde o vozy s karoseriemi kombi, MPV (víceúčelová auta) a SUV (volnočasová auta i do lehčího terénu). I u modrého oválu pořídíte malé vozítko s nízkou spotřebou. Za necelých dvě stě tisíc korun si odvezete Ka se čtyřválcem 1. Reálně budete jezdit se spotřebou přibližně o půl litru vyšší, ale i to není vůbec špatná hodnota na to, jak svižně celé auto působí.


Vozy s naftovými motory. Ačkoliv bylo ještě nedávno v obecném povědomí, že auta s manuální převodovkou jsou úspornější než verze s automaty, Corsa s nejmenším čtyřválcovým turbodieselem o výkonu koní (kW) tento zažitý fakt vyvrací. Vůz, který efektivněji pracuje s palivem, má nejen nižší náklady na provoz, ale také nižší emise CO díky čemuž je jeho provoz ekologičtější. Co nejnizsi spotreba (l prumer ci mene). Pryč jsou doby, kdy se o autech se spotřebou menší než litry na 1km jen mluvilo.


Podívejte se jaká řešení nabízí Kia! Nyní si je můžete opravdu koupit a kupodivu se jich na trhu vyskytuje dostatek. Sedmadvacetiletý gólman české reprezentace, který má na kontě i jeden zápas v NHL za Colorado, uzavřel s Traktorem dvouletou smlouvu.


Uvedl to oficiální web ruského klubu. WLTP navíc rozlišuje i vozy s různou výbavou a hmotností Nejúspornější vozy v reálném provozu Jeden z největších britských prodejců aut What Car? Recenze Seat Ibiza 6L “Spolehlivé, hezké malé auto s nízkou spotřebou. Jste teenageři, senioři či jen lidé, kteří chtejí malé auto s velmi nízkou spotřebou a nízkými emisemi, snadným parkováním, s vyšší bezpečností než u jednostopého vozidla, pak máme právě pro Vás žhavou novinku v podobě MOPED AUTA. Honza Blažek auta s nízkou spotřebou , menší auta do města, auta pro manželku, BMW komentář Malé auto , vysoká cena, silná image, nevšední design, hightech řešení, zajímavé jízdní parametry: Tak vypadá elektromobilita v podání BMW i3.


Vybírali jsme auto hlavně do městského provozu za dostupné peníze. Musí mít benzinový motor s nízkou spotřebou a slušný prostor pro posádku. Podobně je na tom se spotřebou Škoda Citigo s paketem Greentec. Kiu pořídíte za necelých 1tisíc korun, Citigo za necelých 1tisíc korun.


Taky další trojice aut s nízkou spotřebou vzniká v ČR. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Katalogový list auta): Alfa Romeo Alfasud 1. Už nehľadajte male auto s nizkou spotrebou, inzercia. U nás si možete pridať inzerát zdarma. Auto s nízkou spotřebou do 170tis.


Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu. Nové malé auto s vyšším posezem a nízkou cenou. Kup si auto s nízkou spotřebou na dálnici (nízké auto s pohonem jedné nápravy) c) Kup si obě ty auta Ale není prostě reálné, aby sis koupil SUV s nízkou spotřebou. To je prostě protimluv.


Moto s nízkou spotřebou. Hledá v sekci Fórum , kde je v textu uvedeno vaše hledané slovo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения