čtvrtek 13. června 2019

Penzion u hraběnky telč

Vítáme Vás na stránkách Hotelu u Hraběnky , jediného čtyřhvězdičkového hotelu v Telči, nabízíme vysoký standard ubytování a služeb. Proto je náš hotel oblíbeným a vyhledávaným místem mnoha známých osobností, které do “pohádkové” Telče zavítají. Hotel u Hraběnky vznikl v prostorách původního barokního.


Vybrali jste si Telč pro svůj velký den? Benvenuti sul sito dell´albergo Hotel U.

Hostům je v letních měsících k dispozici také venkovní. Horse riding is provided 6feet from the guest house. A bus stop is a 3-minute walk away. The chateau in Rájec-Jestřebí can be reached within a 5-minute drive and Punkevni Jeskyne Cave is 6. Rodinný penzion U Hraběnky najdete téměř v samém centru chráněné krajinné oblasti Moravský kras v blízkosti známé propasti Macocha a Punkevních jeskyní.


Hotel U Hraběnky , který se nachází km od zámku Telč , sídlí v budově z 18. Nabízí restauraci, letní terasy a malé wellness centrum s vířivkou a saunou. Všechny pokoje jsou rozmístěné kolem centrálního nádvoří, mají podlahy s keramickými dlaždicemi a vysoké stropy s dřevěnými.

Dům, jehož základy pocházejí ze 16. Ducha, nejstarší doložené stavební památce v Telči. Nabízí vysoký standard ubytování a služeb a proto je oblíbeným a. Offering a high standard of accommodation and services, it is a popular and sought-after place among many well-known personalities who pay their visit to the “fairy-tale“ town of Telč.


It offers a restaurant, summer terraces and a small wellness area with a hot tub and sauna. U Hraběnky zde nemá vyplněny detaily o ubytování, zkuste tedy jiné hotely v okrese Jihlava. Restaurace U Hraběnky v Telči už se těší na vaši návštěvu. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


RESTAURACE U HRABĚNKY TELČ. Stylová restaurace je součástí hotelu a je řešená v duchu šlechtických hodovních síní. Připravujeme typickou českou kuchyni, jídla hotová i minutková. Slavatovská 8 Telč Vysočina Rychlá rezervace.


Blízkost středověkého městského centra s pestrou nabídkou služeb dělá z Panského dvora oblíbený cíl turistů. U Hraběnky Restaurant 0. Tesco Supermarket Supermarket 0. Restaurant U Hraběnky in the Telči is looking forward to your visit.

Reserve a table and collect credits, yes, it's that simple! Penzion Kamenne Slunce Palackeho 2 Telč ,. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Get address of U Hraběnky - Telč , submit your review or ask any question about U Hraběnky , search nearby places on map. Telč a levné a kvalitní ubytování? Ano, náš nově vystavěný penzion je od Telče vzdálen pouhých km, pokud si budete chtít udělat výlet pěšky, zkratkou je to ještě blíže.


Ubytování poskytujeme v rodinném penzionu. Náš rodinný penzion se nachází v klidné části města, kam dojdete za pouhé min z náměstí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения