pátek 7. června 2019

Vysavač electrolux ultraone

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vysavač je vyroben ze recyklovaného plastu, což ocení každý environmentálně uvědomělý spotřebitel. To je len jedna z príčin, prečo je UltraOne Green našim prvým vysávačom zaradeným v energetickej triede A. Medzi prednosti vysávača patri indikátor plného vrecka, rôzne parkovacie pozície, regulácia výkonu na rukoväti a mäkké kolieska.


Praktická do domácnosti je aj hubica 3v pre ktorú nepredstavuje sedačka, alebo. Trvalá udržitelnost ve vysávání existuje. Obal je dokonce vyroben ze 1 recyklovaného materiálu. Až skončí životnost vysavače, je možné zrecyklovat celých spotřebiče.


Prúdenie vzduchu vo vnútri vysávača UltraOne je dôkladne utesnené od hubice až po vývod a optimalizované na vysoko účinnú prevádzku. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být.


Electrolux EUO9GREEN od 15€ - Heureka. Podlahový vysavač , který vám maximálně ulehčí práci s úklidem! Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Free Shipping Available.


Optimalizovaný průtok vzduchu. Za skvělé výsledky při vysávání nevděčíte pouze a jedině výkonnému motoru, nýbrž také unikátní hubici FlowMotion Silent. Ta díky své speciální konstrukci, které spočívá v dokonalém těsnění a usměrnění proudu vzduchu, významně zvyšuje sací výkon vysavače. Toužíte po schopném vysavači, jež bude na rozdíl od vašeho vysavače méně hlučet a daleko více a lépe vysávat?


Jedná se o sáčkový vysavač , který vás nadchne v mnoha parametrech. Při vysávání vás nebude obtěžovat přílišným hlukem a díky účinnému HEPA filtru je vhodný také do domácností s alergiky či domácími mazlíčky. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Doručujeme aj počas víkendu.


Vysávače ELECTROLUX na Alza. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Díky nízké hlučnosti nebude rušit vaše ratolesti při spánku nebo při sledování TV. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Mezi přednosti vysavače patří indikátor plného sáčku, různé parkovací pozice, regulace výkonu na rukojeti a měkké kolečka. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Sáčkový vysavač UltraOne nové generace, 4x A Vysavače řady UltraOne nové generace. Jejich špičkový výkon v sobě kombinuje dokonalou účinnost uklízení s nejnižší spotřebou energie třídy A. Typ filtrace sáčkový Určení pro alergiky Hlučnost dB Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Věříme ale, že si vybe. Vďaka jeho dB nebude rušiť vaše ratolesti pri spánku alebo pri sledovaní TV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения