úterý 18. června 2019

Krabičky plechové

Krabičky plechové

Plechové dózy a krabičky. Protože je o naše plechové dózy stále větší zájem, seřadil jsem je pro lepší přehlednost do několika kategorií. Najdete zde nejen klasické čtvercové a obdélníkové dózy s rozmanitými potisky, ale také plechovky ve tvaru auta, srdce, kufříku,. Tyto plechové krabičky jsou vhodné na sypaný čaj. Ideální dárek pro milovníky čaje.


Krabičky plechové

Standardní velikosti čtveratých plechovek jsou na 2 5 1a 2gramů. V nabídce jsou i atypické rozměry a velikosti. K některým plechovkám nabízíme ve stejném dekoru i keramiku nebo porcelán - hrníčky, konvice, talířky či jiné.


Cenovou nabídku vám rádi zpracujeme na základě dodaného náhledu designu. Stříbrné plechové krabičky bez potisku vyrábíme v minimálním množství od cca kusů. Pro více info nás kontaktujte. Jejich využití je široké = netradiční obal na dárek, obal na čokoládové bonbony, sušenky, či koření, sušené ovoce. Dóza též poslouží jako hračka, či úschovna.


Vyrábíme krabičky v exkluzivním designu a. Nabízíme komplexní řešení balení a obaly pro reklamní předměty s možností využití pěnového inzertu. Též plechové desky pro hrací stroje Intona - tónů a Amorette - tónů. Některé plechové dózy se dokonce mohou používat na úschovu léků.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. The production of snuff boxes are very popular for cigarettes. We also manufacture metal boxes for various products to increase attractiveness and sales promotion, especially a gift metal box for underwear or a board game that is right inside the packaging.


Krabičky plechové

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. KOVOVÉ PŘÍSTROJOVÉ KRABIČKY.


Kovové krabičky jsou vyrobené z ocelového plechu tl. Na víku, zadním panelu a dnu mohou být umístěny větrací otvory (označeno V, Z, D - např. 2V jsou dvě řady otvorů na víku).


Krabička KK2U-766S má víko a dno z plechu tl. Produktové obaly (just in time) Popis: Návrh a dodání beden, kufrů a boxů, dle zákaznického rozměru. Doručení v rozloženém stavu - jednoduché poskládání (just in time) pomocí našeho příslušenství (IKEA systém). Konstrukční krabičky , Boxy.


Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků. Kartonové krabice a boxy z vlnité lepenky. Nabízíme všechny velikosti krabic, přepravní paletové boxy, obaly a krabičky.


Zakázková výroba krabic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения