pátek 28. června 2019

Dětské nástěnné hodiny s tichým chodem

Dětské nástěnné hodiny s tichým chodem

Snažíte se soustředit, a najednou se vám do myšlenek dostane vlezlý, opakující se zvuk. Může to být třeba tikot hodin. Pořiďte vašim ratolestem do dětského pokojíčku nástěnné hodiny nebo budíky s tichým chodem. Učení nebo usínání nebude rušeno. Nástěnné DCF hodiny TFA 60.


Dětské nástěnné hodiny s tichým chodem

Tichý chod a moderní design. Ideální do domácnosti, kanceláře nebo třeba čekárny. Vlastnosti: Rádiem řízené nástěnné hodiny s tichým. Dětské hodiny s tichým chodem VHA48.


Tiché hodiny nemají krokový cho ale strojek s plynulým chodem. Netikající nástěnné hodiny mají označení SWEEP. Hodí se pro děti starší let. Veselé a barevné hodiny do dětského pokoje prostě patří.


Dětské nástěnné hodiny s tichým chodem

Barevné dětské hodiny poslouží nejen jako doplněk pokojíčku, ale i jako praktická učební pomůcka ve chvíli, kdy se vaše dítě bude poprvé učit hodiny. Veselý ciferník obsahuje hodiny ve hodinovém formátu i vteřiny. Sekundová ručička se však pohybuje tichým chodem , takže nebude při při spánku.


Ze světa pohádek a fantazie. S velkými číslicemi a tichým chodem , který nenaruší dětské sny. S dřevěným korpusem a volitelnou barvou rámečku i ručiček. Hodiny pro kluky i holčičky za jednotnou cenu 4Kč. DĚTSKÉ HODINY STOLNÍ HODINY.


Dětské nástěnné hodiny s tichým chodem

BUDÍKY S TICHÝM CHODEM. Modré dětské nástěnné hodiny JVD H12. Naše dětské nástěnné hodiny se hodí do každého barevného pokojíčku, navíc s poznáním správného času už vaše děti nebudou mít problém. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti souborycookie.


Nádherné dřevěné ručně malované nástěnné hodiny také plní funkci dekorace a dají se velmi vhodně kombinovat s ostatními dekoracemi z nabídky POKOJIku. Strojek hodin je nehlučný. Tyto hodiny jsou vhodné do ložnice nebo do kanceláře. Bývají také označeny slovem sweep. Pokud mají vaše děti ctilivá ouška a jsou zvyklé v pokojíčku usínat v úplném tichu, vybírejte hodiny s tichým chodem.


Ty nebudou děti rušit tikáním při spinkání, protože jen slabounce vrčí. Přesnost a spolehlivost zaručuje kvalitní quartzový strojek poháněný baterií. Tyto unikátní hodiny s tichým chodem budou krásnou a praktickou dekorací v jakékoliv místnosti vašeho domova.


Nástenné hodiny model HP612. Plastové hodiny JVD Plastové hodiny JVD jsou díky odolnosti a. Elegantní nástěnné hodiny , které svou kresbou psa a kočky na ciferníku oživí každou zeď. Quartzový hodinový strojek poháněný AA baterií s plynulým tichým chodem.


Baterie není součástí balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения