čtvrtek 13. června 2019

Suchý led výroba

Jednoduchý návod na výrobu suchého ledu. V každém případě se jedná o pokus, který dělá jen dospělá osoba a rozhodně je levnější si sucý led koupit hotový, al. Jak je to jednoduché tak to, ale může být nebezpečné. Takže pokus dělá pouze dospělá osoba. Mezi jeho nejvýraznější vlastnosti řadíme teplotu tuhnutí, která dosahuje -79oC.


Suchý led je chemicky oxid uhličitý v pevném skupenství.

Vzhledem k velmi nízké teplotě neobsahuje choroboplodné zárodky. Od klasického ledu se liší hned v několika. Takže: teoretická výroba suchého ledu se dělá tak, že se vezmě nějaký pokud možno inertní plyn, který se následně stlačí do kapalného skupenství, potom ještě jednou a tam vzniká pevná látka ( suchý led ) která pomalu sublimuje (změna z pevného do plynného skupenství), což spotřebovává obrovské množství.


Od Eco-stations odebíráme suchý led pro vlastní úklidová a čisticí zařízení. Se společností máme výbornou zkušenost. Rozvoz je možné domluvit na jakoukoliv hodinu, není ani problém jej vyzvednout v noci nebo o víkendu. To, co Eco-stations splní, vždy dodrží.


Na výrobu se používá vysoce koncentrovaný oxid uhličitý (CO 2). Tento plyn je druhotným produktem při více chemických postupech – např.

This feature is not available right now. Please try again later. Při ochlazení pod −°C mění plynný oxid uhličitý svoje skupenství přímo na pevné (desublimuje) za vzniku bezbarvé tuhé látky, nazývané suchý led.


Oxid uhličitý je nedýchatelný a ve vyšších koncentracích může způsobit ztrátu vědomí a smrt. Naruší totiž uhličitanovou rovnováhu v krvi a způsobí tak. Je nehořlavý a lze jej zakoupit v místních lékárnách. Samozřejmě jej lze také zakoupit online a obvykle se dodává ve speciálních polystyrenových nádobách, které jej udržují dostatečně chladný, aby přežil proces přepravy přes noc.


Ať už plánujete dovolenou u moře nebo výzkum v oblasti zdravotnictví. Jak je možné, že poslouží jednotlivci v každodenním životě a zároveň se na něj spoléhají odborníci a průmyslová výroba ? Ahoj, chtěl bych si zkusit vyrobit suchý led touto metodou: 1. Modifikovat PET flašku tak, že na ní dám trubičku a potom nějaký mechanický. Zařízení pro výrobu suchého ledu od společnosti Cold. My jeho vlastnosti využíváme na čištění průmyslových strojů a provozů. Kouzelný pomocník v mnoha oblastech průmyslu.


Obecné informace Vlastnosti Oblasti použití Dodávky Suchým ledem se rozumí oxid uhličitý v pevné formě. Narozdíl od běžného vodního ledu, který existuje při teplotě 0° C a níže, je suchý led extrémně chladný, jeho teplota je –°C. Díky jednoduché výměně protlačovacích matric, jsme schopni našim zákazníkům dodávat pelety tří různých průměrů a to a mm.


Výroba pelet suchého ledu. Kvalita našeho granulátu suchého ledu patří k absolutní špičce na trhu a poskytuje našim zákazníkům.

Tato metoda extrahuje pouze pryskyřici a nic jiného. Je to jedna z těch nejčistších metod pro výrobu domácího hašiše. Pro tento konopný, vědecký experiment budete potřebovat kyblík, suchý led , bezpečné rukavice a síťované pytlíky.


Tyto síťované pytlíky by měli být proraženy aby vyhovovali požadované čistotě. Můžete si uložit suchý led v domácí chladničce nebo mrazničce. Nikdy nevozte suchý led ve vozidle, aniž by byl zajištěn nepřetržitý přísun čerstvého vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения