pátek 21. června 2019

Samoobslužné mycí boxy cena

Navíc mnohdy za nižší cenu, než u automatické myčky. Bezkontaktní mytí je nejšetrnější způsob, jak dokonale vyčistit a naleštit vůz přesně podle individuálních představ. Jsme lídrem ve výstavbě mycích center na vysoké technologické úrovni s vyváženým poměrem kvality a ceny. Vynikají vysoce ekonomickým provozem, snadným ovládáním a mimořádnou spolehlivostí.


Provozovat takovýto box je zkrátka trefou do černého!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Pomocí otočného ramene 360° je mytí jednoduché, snadné a rychlé. Naše společnost nabízí zákazníkům kompletní zařízení pro samoobslužné mycí boxy o různých velikostech.


V nabídce jsou technologie jak pro velká, tak i malá mycí centra. Kromě technologií však také nabízíme celkovou výstavbu boxů neboli opláštění, které nazýváme „Bubbles Bay“. Na všech částech strojního zařízení naleznete štítky výrobců, které ukazují, že byl náš výrobek sestaven z kvalitních komponentů.


Cena programu začíná již od 1- (sekund = 1-) Žádné šmouhy a kapky Používáme demineralizovanou vodu.

Bohatý výběr mycích programů Nabízíme mytí vodou, šamponem či hustou pěnou. Mycí boxy Vám zaručí šetrné a důkladné umytí vašeho vozu za cenu, kterou ovlivníte přímo vy, záleží pouze na vaší šikovnosti a rychlosti. Každý box je vybaven pistolí s kartáčem, napojeným na šamponovací jednotku a pistolí, kterou lze použít na mytí tlakovou vodou, na mytí s aktivní pěnou nebo na voskování. Určitě jste si všimli, co nám to vyrostlo v Hrabové u hypermarketu Tesco.


Nové samoobslužné mycí boxy ! Na parkovišti u hypermarketu v Ostravě najde každý řidič konečně místo, kde si za málo peněz důkladně umyje auto a nebude se tlačit v řadě někde u čerpací stanice. Neváhejte nás kontaktovat. Technologie Technologie.


Automyčka Dejvice v ul. Podbabská poskytuje bezdotykové mytí automobilů pomocí profesionální chemie. Pod přípojkou na dálnici Dvyrostlo na kraji krajského města na hranicích Čech a Moravy přímo u řeky Jihlavy nové samoobslužné mycí centrum společnosti Apl Cars, která ve zdejším regionu provozuje již zaběhlý pneuservis, autoservis a ruční mytí vozidel. Ahoj, na detailingclubu jsme jen tak z nudy zacali vytvaret mapu vsech samoobsluznych wapek (prijedete, hodite dvacku a muzete si auto osplouchnout). Mapa je dostupna na tady.


Trend: myčky i samoobslužní boxy. Ve městech nad pět tisíc obyvatel mohou být mycí boxy součástí vybavení s portálovými mycími linkami. Ve městech do pět tisíc obyvatel je pak z hlediska investičního záměru stavba portálové.


Nabídka samoobslužných zařízení od předních evropských výrobců.

Parfémovač nabízí druhy nejžádanějších vůní, které se rozprašovací pistolí rozpráší v interiéru automobilu. Samoobslužné zařízení samoobslužné zařízení pro mycí centra. Cena mytí záleží na zručnosti zákazníka, velikosti vozu a rozsahu zašpinění vozidla.


Pro kvalitní umytí je nezbytně nutné využít u mycích boxů všech pět programů. Mají tři boxy a moc dlouho se nečeká i když je fronta. Vše v pohodě a spokojenost.


Chceš-li být hodinu šťastný - opij se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения