pondělí 26. srpna 2019

Dřevěné regaly

Huge Savings on Fluorescent Tubes. Huge Range - Next Day UK Delivery! Browse Findmypast Online Today!


Tyto dřevěné regály jsou vyrobeny z masivního dřeva bez následné impregnace a jsou vhodné k přímému použití, nebo také k vlastní barevné úpravě barvami na dřevo, případně mořidly. Ke každému výrobku dodáváme vruty do dřeva a návod montáže. Detailní informace naleznete zde. Připravili jsme pro Vás dřevěné regály z hladkého a trpělivě opracovaného smrkového dřeva.


Levné dřevěné regály - velký výběr naleznete online na BauMax. Navíc regály za trvale nejnižší ceny. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě.


Praktické dřevěné regály se vyrábějí z masivního dřeva, potom se nijak neimpregnují a jsou určené k přímému použití. Dají se upravit barvami na dřevo nebo namořit, čím se zvýší jejich životnost. Police mají nosnost až kg. K tomuto výrobku dodáváme montážní návod a vruty do dřeva. Jsou vyrobeny z kvalitního smrkového dřeva.


Dřevěné regály jsou vhodné do interiérů. Fixace nosníků se provádí vruty k boční stěně. Montáž je velice rychlá a jednoduchá. Možno je dále mořit a lakovat.


Dřevěné regaly

Pro správnou funkčnost stánek je potřeba mít zapnutý JavaScript. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


V naší nabídce naleznete také dřevěné laťkové regály, které mimo zmíněných míst můžete využít například také do suchých sklepů a technických místností. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pro domácnosti jsou využitelné kupříkladu jako knihovna nebo poličkové regály do špíže či dílny.


Dřevěné regaly

Pro firmy jako výstavní regály, nábytek do kanceláří či skladovací poličky. Vyřešíte díky nim úložný prostor v bytě, kanceláři v prodejně. Mohou být klasické stojící i závěsné na zeď. A nemyslete si, že tento typ nábytku musí být jen obyčejný a nudný. Nemusí mít jen praktické poslání, ale mohou sloužit také jako dekorativní prvek samy o sobě.


Regálů do všech koutů vašeho domova máme spoustu, jen si vybrat ten pravý! Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály, které šetří místo i čas. Vysoké, menší, úzké, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyně nebo dětského pokoje. Vybírejte v ASKO – NÁBYTEK.


Bohužel jsme museli vypnout platbu dobírkou, dopravci přestali přijímat platby hotově i kartou z důvodu vlastní bezpečnosti a nutnosti pokračování svých služeb. Kč Dodací lhůta: 3-týdny Zajímavá police Poprad je vyrobena z masivního dřeva – borovice. Regály a police můžou mít spousty podob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения