pátek 9. srpna 2019

Opravy praček praha 10

Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci. Možnost online objednání.


Praha a okolí od 50kč. Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská.

Nejčastěji se jedná o závady vykazující nepravidelnost. Zákazník je dopředu vždy seznámen s předběžnou. Dbáme zejména na pečlivost a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Telefonicky s vámi domluvíme termín opravy tak, aby Vaše pračka byla opravena v co nejkratší době a dle Vašich časových možností.


Provádíme pozáruční servis a opravy praček , myček a sušiček. Na provedenou opravu vždy vystavíme doklad. Při předložení tohoto dokladu při naší příští návštěvě u Vás Vám bude.


Vytvořeno službou Webnode.

Nabízíme kompletní pozáruční servis praček. Zvládáme všechny běžné i méně běžn. Prověřte si dodavatele: Elektroservis - opravy praček , myček. K dnes stovkám modelů praček existuje množství různých náhradních dílů, navíc s cenami se měnícími. To znamená, že: - je-li při opravě třeba vyměnit náhradní díl, na místě Vás seznámím s jeho cenou dle aktuálního ceníku.


Pro objednání opravy volejte kdykoliv mezi 10. Prodej ledniček, praček a myček v Praze a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba DobréElektro. Zaměřujeme se na pozáruční servis, opravy , pravidelné kontroly a montáže praček téměř všech značek v Praze a okolí.


Naší výhodou jsou kvalitní a odborné znalosti v oboru, nízká cena, rychlost a servis přímo u zákazníka v pohodlí domova. Na spotřebiče pro domácnost je záruka v délce měsíců od data prodeje. SERVIS PRAČEK V PRAZE AEG, ELECTROLUX, WHIRLPOOL, ZANUSSI. LAVAMAT, GORENJE, IGNIS.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Přestal Vám doma fungovat elektrospotřebič? Pokazila se Vám pračka, myčka, kávovar, žehlička, elektrický sporák nebo snad mikrovlnná trouba?


Pro výměnu ložisek a pro některé další poruchy je nutné pračku dodat k opravě do naší dílny, kde budou provedeny opravy nejvyšší kvality.

Základní diagnostické náklady našeho profesionálního opraváře jsou 5Kč. V případě opravy pračky je diagnostika zdarma. Naší prioritou jsou zkušení opraváři, kteří.


Svěřte je do rukou odborníků! Domluvíme si s Vámi nejbližší volný termín dle Vašeho přání. Zajišťujeme také opravy u větších organizací - divadla, školky, hotely atd.


Volejte pište kdykoli, jsme tu pro Vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения