pátek 2. srpna 2019

Dřevěný koš na prádlo

Koš na prádlo – nenápadný pomocník, který by vám neměl chybět. Dočasně uschovat ho však můžete v koši na prádlo. Jaký koš na prádlo vybrat, aby vyhovoval vašim potřebám a přirozeně zapadal do stylu koupelny?


Dřevěný koš na prádlo - šedý. Koupelnová stolička a koš na prádlo 2v bílá, ve skandinávském stylu, OSLO WENKO. Skládací koš na prádlo.

Do klasických či moderných kúpeľní, u nás si vyberiete zo širokej ponuky drevených, plastových či ratanových košov na prádlo , ktoré sú vhodné pre lepšiu cirkuláciu vzduchu. Koše na čistú alebo špinavú bielizeň? Moderní a praktický kousek do vaší domácnosti! I koš na prádlo může mít nápad a zdobit koupelnu.


Důležitá je bytelná konstrukce s dobrým odvětráváním. Výběr odstínu dřeva a velikosti koše je pak už na každém z nás. Tento produkt si aktuálně prohlíží lidí.

Je vyroben z masivního - mořeného borovicového dřeva. Elegantní přírodní koš na prádl. Koš je včetně látkové vložky na prádlo.


Je krásně a designově zpracován tak, aby se hodil do každého interiéru a koupelny. Uvnitř je látkový pytel zavěšen na suchých zipech pro pohodlné odejmutí. Díky odvětrávání zmizí z koše veškerá vlhkost.


Přírodní barva se hodí do každého interiéru. Pokud jste fanoušci dřeva a máte zálibu v praní prádla, dřevěné koše na prádlo vám umožní tyto své vášně elegantně spojit. Praktický koš na prádlo z masivního dřeva ořech. Pořiďte si designový dřevěný koš na prádlo a jděte s módou. Dodáváno v rozloženém stavu s montážním návodem.


Uvedený koš na prádlo vhodně doplňují police, regál a sedák, také z masivu ořech. Proutěné truhly, které skryjí jakýkoliv nepořádek, a koše na prádlo , co nebudou přetékat po jednom dni. Nejenže jsou praktické, ale v dětském pokoji či v ložnici se budou vyjímat.


Vyrobeny jsou z borovicového dřeva, které v přírodním stavu má velmi hezkou kresbu. Pokud byste přeci jen chtěli barevné provedení, můžete si koš natřít nebo namořit. Záleží jen na vašem vkusu.


Lze jej vhodně doplnit dalším koupelnovým.

Otevřený koš je ideální na právě vyprané prádlo , zavírací zase na to špinavé. Ať už se vám do koupelny hodí kulatý proutěný, rohový proutěný nebo hranatý ratanový koš. Romantický nádech bíleného přírodního dřeva dělá z řady NORWAY ideální kombinaci funkčnosti a vkusu. Jen si nezapomeňte vybrat tu správnou velikost. Veškeré objednávky stále expedujeme a doručujeme druhý pracovní den až k Vašim dveřím.


Výsledkem speciální úpravy s regrindem je transparentní bílá barva, která je dokonale přizpůsobena venkovského stylu. Díky tomu máte jednak veškeré našpiněné oblečení na jednom místě a zároveň je v koupelně navozen pořádek. Koš má odvětrávací odkládací prostor. Na tmavé prádlo použijte koš tmavý či přírodní a na světlé prádlo zase bílý nebo šedý.


TIP: Rozdělte si už špinavé prádlo dle barev předtím, než ho dáte do pračky. Preto je dobré voliť priedušné materiály, ktoré znesú vlhkosť. Inšpirujte sa ponukou na e-shope KIKA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения