KOUŘOVÁ BARBECUE OMÁČKA. Dejte do malého kastrůlku 2ml lehké hotové rajčatové omáčky na špagety, lžíci worcesterské omáčky, lžičky uzené mleté papriky, drcený stroužek česneku a lžíci hnědého cukru. Na středním plameni přiveďte k varu a vařte jednu minutu. Výborná je všude tam, kde. Smíchejte majonézu s hořčicí a potřete jí spodní díl housky.
Na něj položte list salátu a burger. Ozdobte okurkami a cibulí a pokapejte barbecue omáčkou. Přiklop te a pusťte se do jídla!
NĚCO NAVÍC Barbecue omáčka se dá běžně koupit, ale domácí se nic nevyrovná. V rendlíku na lžíci olivového oleje opékejte 1. Tématické fráze: nejlepší omáčka na burger domácí burger omacka k burgru omáčka do burgru barbecue omáčka na hamburger omacka na burgri těsto na burgery bez drozdi domácí burgery na grilu omáčky k burgru domácí domaci omacka k burgerum hovězí burger bbq recept omačka na burgry omscka na burgr bbq burger domaci steak. Omáčka na burger recepty, které budete milovat. Omáčka do hamburgrů recepty, které budete milovat. Burger s fat cat omáčkou - recept: Namleté maso vytvarujte na čtyři stejně velké kulaté placky ve tvaru burgeru vysoké cm.
Nechte v chladu uležet. Na dresink dáme do misky malou sklenici majonézy, přimícháme hořčici, vinný ocet, cukr, sůl, sladkou mletou papriku a nadrobno nakrájenou cibuli. Vše důkladně promícháme a dochutíme podle sebe.
Mleté maso osolíme a opepříme. O tom, že domácí burgery chutnají lépe než z fastfoodu, vás asi nemusíme zdlouhavě přesvědčovat. Důvod je prostý: výsledek určujete vy sami. Doporučujeme nechat si maso vybrat a namlít přímo v řeznictví. I když šťavnatý burger z mletého hovězího masa je prostě klasika, představujeme vám i další neotřelé.
Dejte do kastrůlku 2g nakládaných, pokrájených jalapeño chilli papriček, drcený stroužek česneku, lžíce krupicového cukru, 2ml rajčatového pyré (passaty) a mořskou sůl. Přiveďte k varu a zprudka vařte minut do zhoustnutí. Budete mít asi 5ml dipu, který se hodí k masu, sýrům i zelenině. Domácí hamburger není žádná věda.
Do masové placky přijde jen a pouze maso, potud je recept velmi jednoduchý. Samozřejmě tím pádem o to víc záleží na tom, jak maso zpracujete a co přesně s ním na grilu nebo na pánvi provedete. A radím každou surovinu, kterou do burgeru dáváte, upravit – rajče nebo cibulku krátce ogrilovat, slaninu opéct. Není nutné mít v burgeru syrovou zeleninu, jak je v Česku častým zvykem. Omáčky na burgery recepty, které budete milovat.
Do ní přidáme sojovou omáčku, ocet s cukrem a medem a olivový olej. Vše vlijeme na pánvičku, vmícháme prolisovaný česnek s nasekanou chilli papričkou a necháme asi minuty povařit. Omáčku ochutíme solí, podle potřeby doředíme trochou vody a nalijeme do mističek. Nyní se pustíme do přípravy kuřecích burgerů. Jak si sestavíte svůj hamburger, záleží čistě na vás, klasicky je to takto: (odspoda nahoru) spodní houska potřená kečupem a tatarkou, poté maso s rozteklým sýrem, pak cibulku, list salátu, rajče, a horní houska opět potřená kečupem a tatarkou (nebo jiným dresingem dle chuti).
Postup: 1) Ve velké míse smíchejte ingredience na burgery a vše dobře promíchejte. Ze směsi vytvořte plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte mikrotenovou.
Vsypte najemno nasekanou malou cibuli. Smažte za stálého míchání minut doměkka. Přidejte stroužek česneku, prolisovaný, a g čerstvého či slitého nakládaného zeleného pepře.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.