úterý 20. srpna 2019

Omáčka do burgeru

KOUŘOVÁ BARBECUE OMÁČKA. Dejte do malého kastrůlku 2ml lehké hotové rajčatové omáčky na špagety, lžíci worcesterské omáčky, lžičky uzené mleté papriky, drcený stroužek česneku a lžíci hnědého cukru. Na středním plameni přiveďte k varu a vařte jednu minutu. Výborná je všude tam, kde. Smíchejte majonézu s hořčicí a potřete jí spodní díl housky.


Na něj položte list salátu a burger. Ozdobte okurkami a cibulí a pokapejte barbecue omáčkou. Přiklop te a pusťte se do jídla!


NĚCO NAVÍC Barbecue omáčka se dá běžně koupit, ale domácí se nic nevyrovná. V rendlíku na lžíci olivového oleje opékejte 1. Tématické fráze: nejlepší omáčka na burger domácí burger omacka k burgru omáčka do burgru barbecue omáčka na hamburger omacka na burgri těsto na burgery bez drozdi domácí burgery na grilu omáčky k burgru domácí domaci omacka k burgerum hovězí burger bbq recept omačka na burgry omscka na burgr bbq burger domaci steak. Omáčka na burger recepty, které budete milovat. Omáčka do hamburgrů recepty, které budete milovat. Burger s fat cat omáčkou - recept: Namleté maso vytvarujte na čtyři stejně velké kulaté placky ve tvaru burgeru vysoké cm.


Nechte v chladu uležet. Na dresink dáme do misky malou sklenici majonézy, přimícháme hořčici, vinný ocet, cukr, sůl, sladkou mletou papriku a nadrobno nakrájenou cibuli. Vše důkladně promícháme a dochutíme podle sebe.


Mleté maso osolíme a opepříme. O tom, že domácí burgery chutnají lépe než z fastfoodu, vás asi nemusíme zdlouhavě přesvědčovat. Důvod je prostý: výsledek určujete vy sami. Doporučujeme nechat si maso vybrat a namlít přímo v řeznictví. I když šťavnatý burger z mletého hovězího masa je prostě klasika, představujeme vám i další neotřelé.


Dejte do kastrůlku 2g nakládaných, pokrájených jalapeño chilli papriček, drcený stroužek česneku, lžíce krupicového cukru, 2ml rajčatového pyré (passaty) a mořskou sůl. Přiveďte k varu a zprudka vařte minut do zhoustnutí. Budete mít asi 5ml dipu, který se hodí k masu, sýrům i zelenině. Domácí hamburger není žádná věda.


Do masové placky přijde jen a pouze maso, potud je recept velmi jednoduchý. Samozřejmě tím pádem o to víc záleží na tom, jak maso zpracujete a co přesně s ním na grilu nebo na pánvi provedete. A radím každou surovinu, kterou do burgeru dáváte, upravit – rajče nebo cibulku krátce ogrilovat, slaninu opéct. Není nutné mít v burgeru syrovou zeleninu, jak je v Česku častým zvykem. Omáčky na burgery recepty, které budete milovat.


Do ní přidáme sojovou omáčku, ocet s cukrem a medem a olivový olej. Vše vlijeme na pánvičku, vmícháme prolisovaný česnek s nasekanou chilli papričkou a necháme asi minuty povařit. Omáčku ochutíme solí, podle potřeby doředíme trochou vody a nalijeme do mističek. Nyní se pustíme do přípravy kuřecích burgerů. Jak si sestavíte svůj hamburger, záleží čistě na vás, klasicky je to takto: (odspoda nahoru) spodní houska potřená kečupem a tatarkou, poté maso s rozteklým sýrem, pak cibulku, list salátu, rajče, a horní houska opět potřená kečupem a tatarkou (nebo jiným dresingem dle chuti).


Postup: 1) Ve velké míse smíchejte ingredience na burgery a vše dobře promíchejte. Ze směsi vytvořte plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte mikrotenovou.


Vsypte najemno nasekanou malou cibuli. Smažte za stálého míchání minut doměkka. Přidejte stroužek česneku, prolisovaný, a g čerstvého či slitého nakládaného zeleného pepře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения