pondělí 5. srpna 2019

Prodám olovo

Vrchní obal „zlacený“ magnetický kov, vnitřek pravděpodobně olovo , celková váha 75kg. Tři úchyty na vrchu koule pro zavěšení, dole šroubek pro montáž. Výška elipsy 12cm, průměr na obvodu 15cm. Cenu 300Kč, plus doprava.


Olova jsou barvena barvou přímo určenou na rybářské olovo a poté očištěna tak, aby olůvko a obratlík správně plnili svou funkci.

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Mentolovo konopná chladivá mast je zase výborná k uvolně. Prodám cínové pruty s pájkou. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Bruska slouží pro práci především se dřevem, ale i kovem a plastem. Systém automatické kontroly otáček (Power Control System) brání poškození broušeného povrchu. Black Cat 100g s adaptérem na chemické světlo. Olovo (chemická značka Pb) je měkký, těžký kov, modrošedé barvy.


Olovo je velmi dobře tvárné, dá se lisovat, pájet a svářet. Má vynikající odolnost vůči korozi a některým chemickým látkám, především proti kyselině sírové, čehož se využívá při výrobě akumulátorových baterií, opláštění kabelů, výrobě trubek a plechů pro chemický průmysl. Tloušťka řezaného materiálu mm.


Dům a zahrada - Olovo bazar. Zcela nový stroj, nepoužitý jen vybalený. Největší nabídka forem v ČR a SK. Odlil jsem si tolik, že je již nebudu do důchodu potřebovat.


Vlevo je forma na gramáže 45690. Formy jsou plně funkční, jako nové. Ani nepoznáte, že v nich bylo odléváno.

Jenom si mě zaskočil že olovo ze závaží neni vhodný pro černoprachý zbraně? Mě to přijde jako uplně čistý olovo ,nehtem. Použitelné na pole nebo na úpravu cesty na běžky.


Pneumatiky jsou prázdné, nehustí se. Možnost výměny oje za dvojkolovou a pak je z toho vozík. Olovo Prodam 45kg olova ze strel (sber ze strelnice) FM a Ostrava. Search Hunting bazar Olovo - bazar zbraní. W 3f bezkartacovy, velikost auta jako Smart ale podstatne vetsi kufr, idealni do mesta, dojezd dle baterii, nabijeni 230V, bez koroze, plastova karoserie, trubkovy ram, garazovany.


Koupím čisté olovo v menších kouscích do kg, celkem asi kg, i méně. Vítejte na stránkách společnosti Kovex, Společnost Kovex je obchodním zastoupením Kovohutí Příbram a. Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения