čtvrtek 15. srpna 2019

Mikrovláknová utěrka na sklo

Mikrovláknová utěrka vám umožní vynikající profesionální výsledky v péči o povrchy automobilů, motocyklů, karavanů, lodí a letadel. Nabízí naprosto všestranné použití pro metodu mytí vozidel na sucho. MICROFIBER CLOTH PRO – GLASS - mikrovláknová utěrka na sklo 45xcm. Profesionální utěrka na sklo pro snadnou práci Velká mikrovláknová utěrka na všechny skleněné povrchy, se kterou umývání, leštění skleněných ploch je prostě hračka. Vždy, keď sa vydáme na jazdu autom, posledná vec, ktorú chceme vidieť na čelnom skle sú šmuhy alebo špina.


Pre perfektne čisté a priezračné sklo je použitie kvalitného čističa iba polovicou úspechu, pretože dokonalá utierka na. Utěrka na sklo a nádobí Belvando představuje vysoce kvalitní výrobek, jehož mikrovlákna jsou schopna absorbovat velké množství vlhkosti. Co to znamená pro uživatele: Pomocí utěrky na sklo a nádobí Belvando lze sušit, resp. Tuto mikrovláknovou utěrku je možné použít při čištění a údržbě auta, domácnosti kde odstraňuje prach, špínu, mastnotu a bakterie. To vše zvládne mikrofázová utěrka bez použití čisticích prostředků.


Cloudbuster je najúčinnejšia mikrovláknová utierka na čistenie skiel so špeciálnym vaflovým dizajnom, ale nie je vyrobená z bežných vlákien ako je tomu pri konkurenčných utierkach. Nenahraditelný pomocník v domácnosti na čištění skla a skleněných ploch. Skvělá utěrka na čištění a zároveň i leštění skla.


Stejný typ utěrky používají profesionálové. Díky své jedinečné struktuře vlákna nezanechává šmouhy a má minimální možnou prašnost. MMS utěrka - mikrovláknová utěrka modrá - na sklo a skleněné povrchy. Opravdu chcete mít špičkovou kvalitní mikrovláknovou utěrku, která nebude po prvním použití poškoze.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Popis: Vysoce účinná čistící utěrka ideální na sklo a další pevné povrchy. Vhodná i na rozleštění zaschlých past a vosků. Prvotřídní kvalita a dlouhá životnost.


Kč bez DPH 3Kč s DPH. Oranžová mikrovláknová utěrka se speciálními lemy od Chemical Guys. Extra savý, vysoký vlas. Utěrka má z jedné strany dlouhé a druhé krátké vlákna, ta absorbují až násobek své váhy.


Utěrka je určena pro finální leštění a sušení vozu. Nezanechává šmouhy ani prach. Utěrka na sklo Sheron Utěrka z mikrovlákna na sklo Péče o automobil koupit v online obchodu OBI nyní! Balení obsahuje ks utěrek o velikosti × cm.


KENT XL mikrovláknová sušiaca utierka 60x75cm. Kent utierka mikrovláknová na leštenie. Kleen 2v( na sklo , světla) Speciálně vyvinutá otěrka společnosti Mr. Kleen pro pro čištení skel, světlometů a všech tvrdých povrchů jako jsou třeba madla v interiéru, leštené chromové části atd.


Vydrží až 5pracích cyklů při 90°C Utěrky z mikrovlákna používají barevné kódování, které pomáhají odlišit jejich použití, tzn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения