čtvrtek 1. srpna 2019

Prodám lis na mezistěny

Ruční lis na mezistěny - sada Ostatní potřeby a drobné nářadí pro práci se včelami Ruční lis na mezistěny se skládá ze dvou částí. Za jednu cenu získáte hladký lis na vosk a lis na mezistěny. Ruční výroba mezistěn je velice snadná a jednoduchá. Již nikdy více nebudete muset mezistěny nakupovat. Dále prodám mezistěny válcované za studena (jsou ohebné)39xs českého vosku 1kg 340kč.


Vosk je sterilizovaný a není chemicky čištěný. X 2mm, Langstroth, na dvě mezistěny 1mm, LNMs. Nabídneme vám pařáky, lisy a další včelařské potřeby na včelí vosk, který má hojné využití. Především se používá k uskladnění zásob medu a pylu, ale zkušení včelaři a kreativní lidé naleznou i jiné využití. Během výrobního postupu je vosk několikrát dezinfikován pro absolutní mikrobiální nezávadnost.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Jinou míru vložte do poznámky při objednávce, cena zůstává stejná. Lis na mezistěny - ruční hladký (290) od AVV-100. Lis hladký ruční je určen k válcování předem připravených silných voskových desek do tenkých. Pomocí hladkých válců se připravuje hladký pás vosku pro další zpracování na gravírovaných válcích.


Prodám lis na mezistěny. Na lisy jsou i dotace, kdo umí žádat dotace a to papírování kolem. Poslu vyzkoušíte a rozhodnete se zda si koupíte či vrátíte. Voskové mezistěny na 39x24.


Mezistěny pro rámkovou míru 39x24. Rozměr mezistěny je 370x2mm. Většina včelařů je do rámku přidělává k horní loučce, p. Maximální rozměr vylisované mezistěny je 420.


Lis je vyroben z hliníku a vysoko pevnostního silikonu a obě desky jsou chlazeny vodou. Velice si tam cení svého vosku a tak se rozhodli pořídit lisy na mezistěny od nás. Určitě je dobré sledovat poměr mezi cenou a kvalitou, protože není dobré kupovat nejlevnější mezistěny na trhu, které se sem často vozí z Polska. Lis byl od výrobce seřízen přesně a nebylo třeba na něm cokoli seřizovat. Kg jsem zatím s gravírovaným lisem spokojen.


Takže v tomto případě se není čeho obávat. Příspěvek číslo 2kde někdo říká že mu druhý řekl. Matky se vyznačuji:Velmi mírné, pevně sedí na plástech, nerojivé, velký medný výnos , čisticí pud a dobrou waroa toleranci.


Zájemcúm o výrobu včelích mezistěn. Včely ihned poznají, že jim vrátíte mezistěny z jejich včelího vosku. Výroba mezistěn u nás probíhá za kontroly veterinární správy KVS Zlín, vždy s negativním výsledkem na mor. Používáme kvalitní lis na mezistěny. Válcované mezistěny si včelaři chválí, protože se jim s nimi snadno pracuje a nelámou se.


Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní. Díky samosvornýn nohám jednoduché usazení pouze s vodováhou. Rámky na vytavení musí být bez medu, síta se časem zanesou jemnými nečistotami, které se horkou vodou a kartáčem, případně horkovzdušnou pistolí snadno vyčistí, nebo plamenem spálí.


Výtěžnost vosku je v starém díle bez pylu, záleží na stavu díla. Pařák na vosk nerezový. Nerezový pařák na vosk s lisem od českého výrobce. Vyzkoušejte kvalitní nerezové pařáky k snadnému zpracování včelího vosku. Vyvíječ vhání páru do prostoru s voskem.


Vařák má připojení na parní vyvíječ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения