pátek 23. srpna 2019

Kruhy na pletení

Kruhy na pletení

Pletací kruhy - sada kruhů na pletení čepic, šál a jiných výrobků. Kurz pletení - pletení na prstech 1. Finger knitting - Duration: 11:16. Jaké je Theino pletací nářadí? A jak na jednoduchou kruhovou šálu? První Minty tutoriál je tu!


Sada obsahuje velikost kruhů na pletení (1, 1 a 2cm), nástroje (jehlice a háček) a návod na pletení v češtině. Pony Set pletací kruhový PRYM ( kruhy na pletení ) Sada pletacích kroužků Díky těmto plastovým pletacím kroužkem rychle a snadno zhotovíte šály, návleky na nohy, tašky, čepice a další doplňky. Velikost kruhů: 135mm,180mm,230mm,280mm. Vhodné na pletení čepic, šálek, nátepníků atd. Jak se plete MAGIC LOOP - magická smyčka a jak na to, když Vám ujíždí úplet na jednu stranu - Duration: 16:00.


Katrincola yarn - prodej přírodních pletacích přízí, jehlic a háčků. Galanterie Svět ručních prací se zaměřuje především na pletení a háčkování, ale nevyhýbá se ani dalším kreativním technikám. Předsudek, že pletení a háčkování je nemoderní výsada našich babiček, je již dávno minulostí.


Kruhy na pletení

Ruční práce , pletení a háčkování zvláště, zažívají nyní boom a jsou in. Pletací sada obsahuje kruhy na pletení o velikosti 14cm, 19cm, 24cm, 29cm, pomocné nástroje (jehlice a háček). Sada na pletení tunelů, šál, čepic. Sada plastových pletacích kruhů vám pomůže snadno a rychle uplést čepice, duté šály, návleky na nohy, tašky a další doplňky. Funguje na stejném principu jako cívka na pletení dutinek.


Ke kruhům lze dokoupit samostaný háček s jehlou - v ceně 8-Kč (jeden háček a jedna jehla) - napište prosím do poznámky, pokud chcete háček přiobjednat. S mlýnkem na pletení zvládne uplést originální výrobek i úplný začátečník. Pletací mlýnky Addi jsou označeny dostupností na objednávku.


Kruhy na pletení

Tyto mlýnky se závazně objednávají pro jednotlivého zákazníka, z tohoto důvodu je toto zboží vyjmuto z možnosti platby za zboží dobírkou a je preferována platba za zboží předem, převodním příkazem. Mouline rovné a ponožkové jehlice špagety Zlevnili jsme (12) Podprsenkové, plavkové a korzetové polotovary Polotovary k výrobě kabelek a tašek Polotovary na tvorbu postaviček a zvířátek Popruhy Pro. RAGOS - E-shop - Kreativní práce - Pletení , háčkování a příslušenství - Mlýnky a kruhy na pletení RAGOS.


Rámeček na pletení využijí všichni, kteří touží po vlastnoručně upletené šále, ale práce s klasickými jehlicemi jim moc nejde. Postup pletení je totožný s pletením na cívce. Na rámečku můžete plést d. R a SR firem KAI-nůžky, PRYM-textilní galanterie, Clover-pomůcky pro patchwork a kreativní práce, Freudenberg-Vliesstoffe AG-vliselíny, Makower-látky, ADDI-pletače. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Kruhy na pletení

Pomůcky pro pletení usnadňují práci. V nabídce jsou počítadla řa označovače oček pro snadnější počítání vzoru nebo pletací počítadla pro správné určení počtu oček a řad na pletenině. Dále nabízíme pletací strojky a pletací kruhy , strojky na splétání šňůrek nebo pomůcky pro snadné pletení ponožek. Doufám, že najdete mezi mými nápady inspiraci, jak sobě nebo svým blízkým uplést něco zajímavého. Podívejte se, jaké návody na pletení jsem pro vás připravila.


Pokud ráda pletete, vyberte si ze článků, které jsem o pletení publikovala na svém blogu. Najdete zde více než návodů na pletení zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения