úterý 13. srpna 2019

Pisoárové sítko

Jsou určená k umisťování do pisoárů. Pisoár nejen provoní, ale současně chrání odtokové cesty pisoárových mušlí před znečištěním a ucpáním kanálových cest. Vône do pisoárov sú nepostrádateľným pomocníkom nie len do reštaurácií či na verejné toalety, ale aj do domácích kúpelní. Vonný plast, z neho je každé sitko do pisoára vyrobené pochádza z Ameriky.


Skladem Červené, modré, zelené, oranžové, fialové nebo klasické bílé. Vonné sitko do pisoára udržuje v priestore prijemnú vôňu. Vonné sítko do pisoáru FrePro Wave 3D můžete mít v barvě, která bude dokonale ladit s vaší toaletou.


PISOÁROVÉ SÍTKO VOŇAVÉ BÍLÉ - SVĚŽÍ, 1KS. Podle norem v USA i Evropě jde o ekologicky příznivý produkt. Do pisoáru se vkládá tak, aby štětinky směř. Přibližme si další výhody. A nejenže zabrání rozstřiku moči, ale ještě provoní celou místnost.


FRE-PRO Wave - vonné pisoárové sitko. Vonné pisoárové sítko proti rozstreku moču. Při splachování se blok postupně rozpouští a lehce vyjmutelné sítko nebrání běžnému úklidu. Použít ho lze do pisoáru v restauracích, nemocnicích nebo školách. Velmi osvěžující směs dodávající vitalitu a chladivý efekt, překvapivě jemná.


Vhodná pro každý interiér. Vonné sítko k provonění pisoárů - účinnost dní, chladivé tóny melounů, citronové trávy a okurky obohacené o květinový nádech kakostu, jablkových květů a manga. Pisoárové sítko s tabletou 2v- pro vůni a ochranu odpadových cest.


Druhá strana obmedzuje rozstrekovaniu moču. Sitko do pisoára Cleamen fialové. Veľkoobchod so spotrebným tovarom. Po dlhodobom výpadku dezinfekčných gélov na ruky sme konečne naskladnili 100ml gély v praktickom balení v sáčku.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Kocky po navlhčení produkujú enzymy, ktoré mobilizujú ich metabolizmus na likvidáciu nečistôt a usadenín čim zároveň bránia vzniku zápachu. Tento web používá soubory cookie. Po ks baleno ve vakuovém balení).


Voní a osvěžuje vzduch po dobu dnů. Sítko má trvalý deodorační účinek po dobu dnů. WAWE je pisoárové sítko - vyrobeno ze speciálního vonného plastu podle patentované technologie,určené pro provonění,omezení rozstřiku moči a udržení pisoáru v čistotě. Plná účinnost po dobu dnů. FrePro vonné sítko do pisoáru pisoárové sítko Wave Mango oranžová ks.


Originální pisoárové sítko Frepro, s indikátorem data výměny. Na výběr z několika typů v. Kupte si balení ks za výhodnou cenu. Wave je pisoárové sítko vyrobeno ze speciálního vonného plastu, určeno pro provonění, omezení rozstřiku moči a udržení pisoáru v čistotě.


Pisoárové sítko

V katalogu nemáme podrobnější informace o fotbal pisoárové sítko. Transparentní a flexibilní design se speciálními. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Omezuje vznik zápachu v samotném jeho zárodku: zápach nepřekrývá, ale uvolňuje bakterie a aktivní ingredience optimalizované pro likvidaci pachů a udržení mísy v čistotě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения