středa 21. srpna 2019

Prodám sudy na vodu

SAVEM,kanystry NEJSOU na PITNOU VODU. Pouze os predani mozne i vice kusu cena je 2za. Měkký, vysoce odolný plast HDPE, co nepraská,prakticky neomezená životnost.


Plastová paleta nebo pozink paleta. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.

Prodám plechové sudy 200L. Jako nové, jednou použitý obal. Nové a použité sudy a ostatní druhy plastových nádob na skladování a přepravu tekutin, sypkých a kusových materiálů v průmyslu, zemědělství, v domácnostech a zahrádkářství. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Použití sudů zejména na kvas, rmut, víno, vodu , obilí, granule pro zvířata, odpady všeho druhu a hnojiva. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Drobečková navigace Dům, by.


Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody.

Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky které splynou s okolím. Nádoby a sudy na dešťovou vodu Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá. Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu. Výhodou suda na vodu je jednoduchá inštalácia a manipulácia. Momentálně jich máme kusů a další přibývají.


Cena za barvené sudy 1kč a za pozinkované 3kč. Vhodné na cokoli, obilí, vodu , krmivo, atd. Nabízíme vám sudy plechové, plastové i lepenkové, podle účelu použití pak sudy s víkem na sypké látky a sudy se zátkami na kapaliny. Některé typy sudů splňují požadavky na přepravu nebezpečných látek a jsou tedy certifikované pro přepravu dle předpisů RI ADR, IATA či IMDG. Pokud jsou pro vás nádrže na vodu příliš velké, využijte naši nabídku soudků.


Postavte sud pod okap k chalupě, stodole či garáži a nechte přírodu dělat svou práci. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu , kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem! Zásobník na vodu , nádoby na dešťovou vodu , sudy a IBC kontejnery. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná.


Ruční pumpa na vodu Ruční pumpa na vodu. Ponuknite rozumnu cenu a vieme sa dohodnut. Konstrukce ve spodní části napadena korozí. Nutné ošetření novým nátěrem.

Bližší informace na telefonu. Při rychlém jednání možná sleva. Vyberajte z 1inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения