čtvrtek 29. srpna 2019

Kinoki náplasti návod

Náplasti môžeme tiež bezprostredne používať na boľavé miesta napr. Po použití náplasti ju vyhoďte a nikdy už nepoužívajte. Ak predpokladáme správne, tak v prvý deň používania by mala byť farba Kinoki po použití najtmavšia a postupne by sa mala po každom dni zosvetľovať. Podľa návodu je treba náplaste nalepiť na obe nohy po dobu až hodín cez noc. Náplasti sa aplikujú podľa návodu „do zmiznutia nečistôt a vlhka.


Našel jsem návod na použití náplastí HERBACUR. Mám doma asi roky náplasti KINOKI. Rozbolel mne hodně zub vpravo dole. Pod ním u kořene tvrdá bulka.


Omotal jsem podle návodu palec levé nohy náplastí KINOKI a bolest přestala, bulka zmizela. To že zmizela bolest jsem zjistil až ráno, po klidném spaní po celou noc. Ja uz jsem vyzkousela naplasti Kinoki a taky naplasti Tiande!


Zato naplasti od Tiande jsou mnohem účinnější! Hnetka po druhem dnu aplikace,jsem mela mnohem vic energie,lip se me spalo a prestali me bolet i zada! Pouzivala jsem je dnu a. Medicína z Východu založená čistě na přírodě. KINOKI detoxikační náplasti jsou vyrobeny z nejčistších surovin a jsou vhodné pro každého!


Tyto detoxikační náplasti obsahují výtažky z bambusu a ze stromů. Kinok znamená bambusové nebo míza stromů v japonštině. Naše tělo je dnes a denně vystavováno nebezpečným toxinům, které nám způsobují různé obtíže. Například bolesti hlavy, únavu, oslabení, zažívací potíže, deprese a mnoho dalších.


Abyste toxiny odbourali. Prinášame vám skvelú ponuku - náplaste KINOKI za najnižšiu cenu už od 99€. V cene máte jedno detoxikačné balenie ako stvorené pre jarnú očistnú kúru.


KINOKI náplaste alebo KINOKY náplaste GOLD pomáhajú predchádzať vzniku rôznych ochorení a zbavia vaše telo škodlivých látok, sú vhodné naozaj pre všetkých. Plaster se aplikují přilepením na chodidla nohou nebo na bolestivé místo (koleno, loket, pás, rameno, atd). Používáte-li detoxikační náplasti i na jiné části těla, než nohy, je k dosažení maximálního detoxikačního účinku nezbytné použít náplast i na příslušné reflexní body chodidel. Přírodní způsob, jak pomoci svému tělu v odstraňování těžkých kovů, metabolických odpadů, toxinů a jiných chemikálií.


Kinoki detoxikační náplasti jsou nejnovější detoxikační terapií. Pomáhá zabránit hromadění toxinů v těle, což výrazně snižuje šance onemocnět. Po stovky let zjišťovaly východní medicíny chování těla a jedno ze zjištění bylo, že toxiny se hromadí v našich nohou. Náplasti obsahují přírodní látky, které aktivují akupunkturní body na.


Návod k použití: Nalepte detoxikační náplast na bolestivou oblast, kde se přímo aktivuje hojivý proces. Na detoxikaci nalepte detoxikační náplast na chodidlo, která aktivuje čistící proces ve vašem těle během spánku. Kikoki znamená v japonštině bambus nebo míza stromů. Jsme v době, kdy jsme neustále vystaveni toxinům. Příznaky toxického přetížení je například únava, bolest hlavy, špatný krevní běh.


Plaster sa aplikujú prilepením na chodidlá nôh alebo na bolestivé miesto (koleno, lakeť, driek, plece atď.). Ak používate náplasti na iné časti tela, na dosiahnutie maximálneho detoxikačného účinku je potrebné náplasť použiť súčasne aj na príslušné reflexné body chodidiel. Detoxikačné náplasti Dr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения