středa 28. srpna 2019

Samoobslužné mycí boxy brno

Samoobslužné mytí je v dnešní době velmi populární. Snažíme se poskytovat komplexní služby. V mycím centru najdete vysavače, parfémovač, tepovač interiéru vozidel, myčku autokoberců a tlakový vzduch pro huštění pneu. Na všech částech strojního zařízení naleznete štítky výrobců, které ukazují, že byl náš výrobek sestaven z kvalitních komponentů. Navíc mnohdy za nižší cenu, než u automatické myčky.


Bezkontaktní mytí je nejšetrnější způsob, jak dokonale vyčistit a naleštit vůz přesně podle individuálních představ.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Vynikají vysoce ekonomickým provozem, snadným ovládáním a mimořádnou spolehlivostí. Provozovat takovýto box je zkrátka trefou do černého! OK a zasloužila by si přidat, i po víc jak roce provozu o ní moc lidí neví #128578; Na Rakovnicku jediná samooblužná myčka, v dohledné době má být další ve Strašecí.


Mycí linky pro osobní vozid. Nabízíme mycí linky či mycí boxy na klíč a příslušenství. Kdo ještě neví, jak na to?


Koukněte na náš krátký videonávod k samoobslužným mycím zařízením.

Mytí karoserie: profesionální systém vysokotlakého mytí. Díky špičkovým technologiím a neustálému výzkumu nejnovějších trendů v mytí a také díky tisícům prodaných myček v EU může DiBO nabídnout jedny z nejlepších mycích technologií pro osobní vozy, nákladní vozy, vlaky a jiná vozidla. Tlakové mytí – mycí místa pro očistu vozidla za použití teplé vody, šamponu a vosku.


Myčka autokoberců – Komfortní umývání Vašich textilních a gumových podlahových koberečků. Bankomat – Výměna peněz (CZK i EURO) za mycí žetony. Vysavač – stání pro vysávání. MYCÍ CENTRUM OTEVŘENO 5-hod. NOVÉ PRODUKTY NATURAL a DIESEL PLUS.


Služby : mycí linky, mycích boxů, ruční mytí s obsluhou, bezkontaktní mytí, myčka. O nás Kontakt Programy Ceník Galerie Renovace laku KERAMIZUJTE! RUČNÍ MYTÍ KAROSERIE A ČIŠTĚNÍ INTERIERŮ SAMOOBSLUŽNÉ BOXY uzavíratelné, temperované pro vozidla i nad m v. Nejlepší možnou kvalitu umytí a ochranu laku Vašeho vozidla zajistíme pomocí předmytí vozidla tlakovou vodou, které provádí naše obsluha.


Ahoj, na detailingclubu jsme jen tak z nudy zacali vytvaret mapu vsech samoobsluznych wapek (prijedete, hodite dvacku a muzete si auto osplouchnout). Mapa je dostupna na tady. Hezký den všem, rád bych se zeptal zda má někdo zkušenost, kde je možno v Brně a blízkém okolí umýt obytný vůz. Běžné samoobslužné mycí boxy u benzinek většinou nemají dostatečnou výšku.


Pomocí otočného ramene 360° je mytí jednoduché, snadné a rychlé. Naše společnost nabízí zákazníkům kompletní zařízení pro samoobslužné mycí boxy o různých velikostech.

V nabídce jsou technologie jak pro velká, tak i malá mycí centra. Kromě technologií však také nabízíme celkovou výstavbu boxů neboli opláštění, které nazýváme „Bubbles Bay“. Modulární a upravitelné: samoobslužné mycí zařízení Kärcher MU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения