čtvrtek 29. srpna 2019

Rambo nuz bazar

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Uvnitř čepele sirky, kompas.


Nůž METAL RAMBO s multifunkční dutou rukojetí, kde naleznete výbavu nutnou pro přežití. Speciální poděkování webu.

Prodavam Nuz od Ceske firmy Acta Non Verba (ANV) Z1Mk. Je videt,ze nelezel ve vitrine. Doklad a zarucak je soucast baleni! Je to paradni kapesni nuz.


Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky. Ostatní - Nuz rambo bazar.


Skvělý dárek pro každého milovníka přírody, ale i dokonalý kousek do sbírky.

Po odšroubování konce na rukojeti, tak uvnitř najdete kompas a sirky se škrtátkem, důležité věci při ztrátě, to mi věřte! FOX, super tvrdost čepele HRC 5 v rukojeti je vodotěsná tuba s výbavou pro přežití, dále kompas, v pouzdře je brousek, na čepeli hrubá a jemná pilka, vše funkčí, zachovalé, pouzdro vyspraveno izol. Nabízím k prodeji tento velký nůž Rambo pro přežití v přírodě.


Nůž do přírody a velmi dobře vypadá. V rukojeti je malý kompas a dát do ní můžete věci na přežití jako je jehla, nit, sirky a náplati. Prohlédněte si aktuální inzeráty nuz rambo. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Další masivní nůž z edice Rambo , větší a lepší než kdy předtím! Tento nůž má kromě multivýbavy a úctyhodné váhy skoro 6g ještě několik es v rukávu, které každý muž využije v přírodě i doma! Rambo nůž s pouzdrem Rambo nůž s pouzdrem.


Velká masivní ostrá čepel z nerezové oceli! Vybírejte z 1inzerátů. Ruský Nůž RAMBO Kizlyar Vojenský celokovový pevný nůž pro přežití s velice bohatou výbavou a zpracováním, který Vám bude multifunkčním pomocníkem za každé situace! Na horní straně čepele naleznete velmi ostrou dvoubřitou. Originální nůž z filmu Rambo I. Pevný masivní nůž-dýka Kizlyar pro přežití s bohatou výbavou, který bude multifunkčním pomocníkem za každé situace!


Inzerce na bazaru je zdarma.

Nasiel som par peknych obrazkov noza Rambo od United Cutlery. Mozete si hovorit, co chcete, ja osobne si ten noz kupim a budem ho bez ohladu na cenu pouzivat naplno - presne tak, ako pouzivam uz niekolko rokov svoj victorinox, ktory ma viac ako roznych funkcii, a vysiel ma na 3. Rukojeť nože RAMBO USA se drží velice pohodlně, je příjemná na omak a zpevněna několika šrouby. Tento bojový nůž je nápadně podobný slavnému filmovému noži Rambo (Sylvester Stallone), avšak díky menší hmotnosti a rozměrům a hlavně mnohonásobně nižší ceně je tento nůž mnohem praktičtější! Při natáčení jedničky šlo filmařům šest nožů a nezničil se ani jeden (všechny jsou u sběratelů, co jsem se dočet). RAMBO je pevně zapuštěna do rukojeti a zajištěna imbusovým spojem, takže vydrží osekávání větví apod.


Pro větší bezpečnost práce s nožem je rukojeť opatřena záštitou. Velice pohodlně se drží a je tak možné s nožem pracovat i. V katalogu nemáme podrobnější informace o rambo nuz. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения