pondělí 12. srpna 2019

Oprava programátoru whirlpool

Demontáž programátora WHIRLPOOL trvá min. Potrebujeme torxový kľúč,alebo šesťhranný kľúč,alebo to zvládneme z kliešťami,alebo kombinačkami. Ak je Vaša závada na práčke. Závada se projevovala tak, že pračka zhasla a vůbec nešla zapnout. Opravář diagnostikoval problém v řídící jednotce.


Programátor Whirlpool Domino C WAVE - repas, oprava vytlačiť. Pošlite nám ho poštou na adresu: elektronix, s. Ponúkam aj opravu Vašeho pokazeného programátoru. Viem Vám ho opraviť v priebehu jedné. Vaše myčka nádobí neohřívá vodu a nahlásí žádnou chybu? Topné těleso se zdá být v pořádku?


Pak bude na vině vadný programátor. K výměně doporučujeme přizvat autorizovaný servis, který zhodnotí další postup. Ak už všetky pokusy o opravu práčky zlyhali, môže za to programátor, resp.


V prvom rade však treba zistiť príčinu, prečo programátor zhorel. Môže to byť vadný zámok, zatečená voda na telese, prípadne. Oprava myčky Whirlpool DWF 4z Ikea.


Myčka nedokončí mycí program, nevypouští vodu (horká) a začne před koncem mytí pípat. Stáří myčky cca 7let Dobrý den , děkuji za poptávku Pokud budete mít zájem kontaktujte mne prosím ( já na Vás kontakty nevidím) nebo pošlete tel. Inzerát Opravíme Váš programátor z pračky Whirlpool typu v okrese Písek, cena 800Kč, od strnad4na Sbazar.


Popis: AWE, AWO D nahrajeme software na NC kod dle Vašeho modelu a pošleme zpět na Vaši adresu. Cena dle modelu od 80- Kč. Kč, topné těleso 2Kč, uhlíky v motoru 2Kč, oprava programátoru cca 600.


Takúto prakticky bežnú závadu viem rýchlo opraviť. Předmětem aukce je oprava univerzálního programátoru WHIRLPOOL DOMINO - viz. Elektro - Programator whirlpool bazár. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Stačí filtr v dolním rohu přístroje pravidelně čistit.


Pokud tak nečiníte a spotřebič nefunguje, poptejte naše značkové opravy praček Whirlpool , Hotpoint, Bauknecht a Indesit. Dalším problémem bývají rozbité napouštěcí ventily. Pračka pak buď vodu nenapouští, nebo protéká pod spotřebič.


Zoznam servisných stredísk. Vážený zákazník, garantom servisu na výrobky Whirlpool , Ignis a Bauknecht na území Slovenskej republiky je Whirlpool Slovakia Home Appliances spol. Značková servisná sieť je plne organizovaná sieť servisných gestorov a ich partnerov pre výkon záručných opráv, pozáručných opráv a opráv v predĺženej záruke a sú na uvedenú.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения