úterý 20. srpna 2019

Rudolf kampf loučky

Unikátní produkty byly věnovány významným lidem jako byli prezidenti, králové či papež. Umíme ale také moderní porcelán pro každodenní použití s mnohými originálními designy. V rámci krizové situace je dočasně uzavřená prodejna. Romantický dekor drobných kvítků.


Luxus a tradice karlovarského porcelánu.

Q I have a pale green china pitcher with five graduated lavender stripes circling it. It has a lavender handle and rim. It’s marked on the bottom with a crown over ”RK6” in a circle with ”handles” on both sides, something like a vase. Underneath that it says ”Made in Czechoslovakia. Dvě porcelánové kovičky na mléko z porcelánky loučky.


Cena za obě, jedna za 600. K vyzvednutí v Novém Strašecí, popřípadě po domluvě Kladno nebo Praha - Řepy. Prodávám více luxusního starého porcelánu a keramiky.

Skvělá volba pro Váš sváteční stůl. After World War II, the factory changed greatly. Rudolf Kämpf, a skilled businessman, developed the company successfully. Loučky ve spolupráci s výtvarnicí L. Benjamin Franklin Hunt founded the Egerländer Porzellanfabrik Elbogen, G. Zaměřujeme se na výrobu a prodej bílého ozdobného, užitkového a růžového porcelánu. Nabízíme kávové, čajové a jídelní soupravy, mlékovky, omáčníky a květináče.


Tea for one set with gold decor. Ohří Na dobírku neposílám. Speciální metalická zlatá dekorace, která je vhodná do myčky na nádobí i mikrovlnné trouby. Krásná kávová souprava-černý dekor se zlacením,let. Kup teď 3Kč s dopravou 4Kč.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Ostatní - Rudolf kampf bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Kategorie Starožitnosti - bazar. Vážení zákazníci, odběratelé a přátelé!


Především Vám i nám v této komplikované situaci přeji zachování nezbytného optimismu a nadhledu, abychom se po odeznění situace opět ve zdraví společně pustili do práce! Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Zajišťování výroby a dekorace porcelánu. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Manufactured by by traditional Czech porcelain manufacturer Leander Loucky ( Rudolf Kampf now).


Beautiful light porcelain Ela decorated by gold. ART DECO KRÁSNÁ SOUPRAVA znač. RGK Rudolf Grünlas Kämpf Loucky. Mocca art deco servis Lou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения