středa 8. dubna 2020

Prodám tlakovou láhev

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Test 450bar, včetně 300bar ventilu. Cena nové láhve 14T nyní 2. Litrů 1 Helia pro naplnění cca 2balonků standartní. Lahev lze opět naplnit.


Kdyžtak napište sms, ozvu se zpět. Prodám tlakovou láhev na vzduch. Prázdná, kohout funkční, horní kryt. Předání možné po cestě Rokycany-Plzeň-Stříbro.


K pistoli jsou dva zásobníky, puškohled walther 4x3 originál pažba a ještě taktická sklopná pažba, 5l tlaková láhev. Ventil nefunkčí, láhev je prázdná! Hmotnost plné lahve cca 21kg.


Prodám tlakovou láhev

Je možné ji kdykoli vyměnit. Láhev 12l - váha 17kg. Mohu také dodat plnící adaptér pro plnění paintballových bombiček a plnou tlakovou lahev s čistým COk plnění bombiček.


Nová tlaková lahev se spoustou výhod. Lahve jsou určeny k výdejníkům, které vydávají perlivou vodu. PCP vzduchovky,předání osobně,Liberecký kraj či odvoz DPD-v p. Tlaková lahev pro potravinářský CO2.


Na lahvích je nutné provést hydrostatickou tlakovou zkoušku (láhev 40-Kč) a k lahvím pořídit nové ventily s kónickým (kuželovým) závitem. Přes svátky normálně otevřeno. Provoz nepřerušen, naše prodejna je dnes 9. Zásilkovna v souvislosti s nákazou zrušila příjem hotovosti, balíček na dobírku lze zaplatit pouze kartou. Vhodná na airsoft,pcp atd. Nemám na střílení čas a jen mě tu leží.


Platná tlaková zkouška. Barů při rychlém jednání lehce slevím nejlépe osobní odběr kousek od Liberce pří z kurýrem DPcenu dopravy hradí kupující je bez. Více informací telefonicky. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty a chal. V létě nová tlakovka,uvnitř vyčištěná,přetěsněná.


Bez poškození, funkční. Při osobním odběru zdarma přidám tmel Sealant Liquid Finish Line cca 3dl. Testovaný na válcích, jinak.


Máte-li k dispozici doklad o koupi láhve od původního prodávajícího, měl by prázdnou PB láhev vykoupit zpět. Pokud jej nemáte, což je velmi pravděpodobné, můžete zkusit vrátit láhev výrobci, případně přímo v některé z plníren. Musíte však v takovém případě počítat s tím, že v režimu značení a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения