středa 8. dubna 2020

Reklamní cedule výroba

Ve všch případech je tisk realizovaný ve vysoké kvalitě 7DPI a volitelně opatřen ochrannou vrstvou laminace v lesku nebo matu. U dvouvrstvého plastu je laserem odstraněna vrchní vrstva a výsledná text je v barvě jádra, které je nejčastěji černé. Zaujměte a oslovte širokou veřejnost a získejte nové zákazníky za pomocí reklamni cedule. Nabízíme výrobu reklamních cedulí různých rozměrů.


Vyrábíme plastové informační tabule, cedule a panely. Tyto nosiče jsou vhodné především k upevnění na pevný podkla jako jsou stěny budov, zdi a ploty, využití nacházejí i ve výstavních. Firemní štítky, reklamní tabule a informační tabule.


Označení Vaší provozny je velmi důležité. Ze zákona musí být provozovna zvenčí trvale a viditelně označena obchodním jménem, u kterého může být také uveden název provozovny, jméno živnostníka a jeho identifikační číslo. Cedule , tabule, desky, panely se používají na místech, kde se nedá polepit podklad – např.


Reklamní cedule výroba

Vyrábí se v různých provedeních v závislosti na použitých materiálech a jejich kombinací. Polepují se tištěnou grafikou většinou s laminací a používají se. Reklamní tabule, cedule , desky, obrazy.


Zabýváme se výrobou reklamních a informačních cedulí. Minimální rozměr reklamní cedule není určen. Jedná se o finální povrchovou úpravu, která zajistí větší mechanickou odolnost.


Reklamní cedule výroba

Laminaci doporučujeme také jako ochranu před nežádoucími zásahy - spreje a fixy. Laminovaná cedule lze snadno omýt vodou, nebo lihem. Pro reklamní cedule používáme jako materiál PVC desky, dibond (hliníkový sendvič), polykarbonát, atd.


Výroba reklamních a firemních cedulí. Cena za výrobu reklamních cedulí je závislá na množství, formátu a použitém materiálu. Na přání Vám sdělíme kalkulaci.


Reklamní cedule výroba

Na cedule kašírujeme samolepicí nápisy vyřezané ze samolepicích fólií, nebo tištěnou grafiku na samolepicím vinylu. Rozdělujeme cedule na plastové a kompozitové (hliníkové). Pro Vaše použití nejvhodnější materiál.


Zvýšená odolnost proti povětrnostním vlivům je zajištěna stabilní hliníkovou konstrukcí. Snadná výměna plakátů či reklamních sdělení. Desky jsou přímo potištěny UV technologií - životnost v řádech let. Jiné materiály kalkulujeme individuálně.


Reklamní cedule výroba

Kappa, pentaprint a další. Alu cedule – použitým materiálem je hliník, který se dle grafiky a motivu potiskne, polepí, vygravíruje, vyfrézuje nebo vyleptá. PVC cedule – použitým materiálem je plast, který lze kombinovat v různých tloušťkách od 1mm do 10mm.


V interiérech lze použít měkčí nebo pěnový plast a naopak v. Domovní tabulky pro čísla popisná, lepená reklama řezaná ze samolepících fólií, dodatkové tabulky, reklamní cedule a nápisy na míru. Výrobu reklamních cedulí a poutačů realizujeme až do velikosti 300x120cm. Na Vaše přání můžeme zhotovit i větší reklamní desku složenou z více částí. STUDIO JARO - Piktogramy, reklamní poutače, cedule , výroba reklamních předmětů.


Samolepící nápisy a samolepící řezaná grafika, je připravena pro okamžité nalepení na skla, auta, výlohy, světelné reklamy, informační tabule, ukazatele, reklamní stojany, poutače a bannery. Pro nezávaznou konzultaci se na nás neváhejte obrátit. Součástí našich nabízených služeb je také grafický návrh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения