pátek 10. dubna 2020

Svítící hodiny na baterie

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Plyšová ovečka z kolekce Zoop. Ovečka Zoop s příjemným plyšovým kožíškem dokáže nahradit děťátku živé zvířátko a stane se jeho kamarádem. Ovečce ve tmě svítí tlapky, vydává veselé zvuky a dokáže si strčit.

Nástěnné hodiny holandské značky Karlsson jsou kvalitní, nápadité a funkční designové doplňky, které oživí každý interiér. Se zastoupením ve více než zemích světa patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější značku designových hodin ve své třídě na světě. Velké svítící digitalní nástěnné hodiny JVD DH41. Pak jsou pro vás LAVVU LIGHT SENSOR ty pravé.


Jakmile se setmí, sensor světla to zaregistruje a číselník se automaticky rozsvítí. Digitální svítící hodiny VDH2. Napájení adaptérem z elektrické sítě.


Originální nástěnné hodiny CLEVER od značky My Best Home poháněné quartzovým strojkem na baterie mají prodloužený ciferník složený ze lžiček a vidliček.

Tento moderní a vtipný kus se stane středem každé domácnosti a obdivovanou dekorací. Přesný čas za každých okolností a žádné mžourání na ciferník - to jsou důvody, proč jsou digitální hodiny stále oblíbenější. Stačí si vybrat ty, které budou ukazovat čas u vás doma. Barevná měkká figurka na uklidnění dětí před spaním.


Při objetí nebo stisknutí se rozsvítí hlava postavičky. Intenzitu jasu si můžete nastavit dle vašich. Medvídek je na baterie. Hodiny Sencor budou pro vás dobrá volba.


Vybrali jsme pro Vás Radiobudíky a budíky. Vybrat ty správné hodiny na zeď, ať už do obýváku, kuchyně nebo třeba dětského pokoje není jen tak. U nás najdete nástěnné hodiny z desítek skvělých e-shopů na jednom místě. Praktické, bez vrtání a věšení na zeď, navíc vždycky po ruce - takové jsou oblíbené stolní hodiny a budíky. Které si zamilujete vy?


Svými atypickými rozměry ozvláštní každý interiér. Integrovaná baterie , zálohuje paměť pří výpadku el. Při obnovení elektrické energie se nemusí hodiny znovu seřizovat.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Svítící hodiny najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. TFA , Sencor, Hyundai a dalších. Nabízíme Vám lightsticky - chemické světlo - svítící tyčinky:-) Ano, naše zboží má mnoho pojmenování a ještě více možností použití.


Skládají se z nylonového popruhu, fluorescenčního popruhu, super jasné LED diody a optického vlákna. Na výběr máte z mnoha designů a různých variant. Vysoká svítivost a výdrž baterie až měsíce!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения