čtvrtek 23. dubna 2020

Repas hlavy motoru

Kontaktujte Nás MZ Trading, s. Ve všech případech je ale nutné odstranit na motoru závadu, jenž poškození hlavy způsobila – vada chladícího systému (vadný termostat, závada vodní pumpy, zanesený chladič, únik chladicí kapaliny aj.). Na svary námi provedené se vztahuje záruka měsíců. Pokud je u motoru zajištěna normální funkčnost zbylých částí (chladící okruh apod.), je životnost hlavy srovnatelná s novou. Opravy-výměna vodítek ventilů Při nadměrném opotřebení vodítek ventilů je nutno tato vyměnit, jinak nelze dosáhnout souososti.


Většina autoservisů nabízí pouze repase hlavy tohoto motoru , ale kompletní generální opravu nejsou schopni v požadované kvalitě zajistit.

Důvodem je technologie výroby tohoto motoru , kde je blok motoru vyroben jako jeden celek, který není určen k demontáži a opravě, ale pouze celkové výměně. Náhradní díly pro opravu motorových hlav. V průběhu vývoje fimy se postupně vybavuje moderní technikou k dosažení maximální kvality prováděných prací.


Provádíme opravy uložení klikové hřídele, vložkování válců, broušení válců a broušení bloku motoru. Blok motoru je konstrukční část víceválcového spalovacího motoru nebo jiného pístového stroje, která v sobě obsahuje několik válců - pracovních prostorů. Hlavy na výměnu či prodej.


Nabízíme Vám komplet regeneraci motoru s měsíční písemnou zárukou. Výměna pístních kroužku. Ložisek kliky autolakovna autoservis Arv Pohořelice.

Unsubscribe from autolakovna autoservis Arv Pohořelice? Opravy bloků motorů Na blocích motorů opravujeme nejčastěji hlavní uložení, dále praskliny na stěnách i mezi válci a vyražené otvory, bloky se brousí a přerovnávají se jejich vrchní části. Těsnění od sebe odděluje hlavu či hlavy válců a samotný blok motoru. Zde se nacházejí i sací a výfukové ventily.


Kapaliny se nesmí smíchat. K tomu ale bohužel dojde v případě. Na motoru byl udělany repas hlavy , nové rozvody, novy olej, vozidlo je pravidelně servisované motoristicky ve výborném stavu, měněn celý výfuk více info po telefonu při rychlém jednaní sleva. Při GO hlavy motoru HTP (6V) měníme vždy všechny výfukové ventily, vodítka výfukových ventilů, gufera sacích i výfukových ventilů a především měníme původní sedla výfukových ventilů za kvalitnější.


Při jiném rozsahu opravy dojde k opětovnému poškození hlavy motoru. RMD - Renovácia Motorových Dielov Repasovanie a opravy spaľovacích motorov. Sme firma, ktorá má v odbore repasovania, renovácií a opráv spaľovacích motorov dlhoročnú tradíciu. Dá se to rozpoznat podle výraznějšího cvakání při chodu motoru , které vychází z horní části motoru hlavy válce.


Opačným příkladem je zmenšování ventilových vůlí, kdy se ventil brzy otevře a později zavře, což výkon motoru méně ovlivňuje a cvakání ventilů není tak výrazné. Prodám originální kompletní hlavu motoru č. Audi,Seat,Škoda,VW CAG,CBA,CBB,CAH,. CFF Super stav,osazeny viz foto,připraveny na montáž.


Montážní úsek pro kompletace motorů a polomotorů včetně možnosti demontáže z vozidel a garančních prohlídek. Do naší firmy jsou dováženy polomotory, motory či komponenty, na kterých se provádí opravy dle naběhlých nákladů na závislosti poškození.

Fotografie kompletní opravy motoru 1. HTP 40kW na voze Škoda Fabia I. Před opravou bylo nutné motor demontovat z vozu. Při opravě se prováděla kompletní oprava hlavy válců vč. Dále byla provedena výměna pístních kroužků a. Vás žádáme o maximální zodpovědnost a ohleduplnost.


Pokud máte jakékoliv podezření na nákazu, necítíte se dobře, nebo jste navštívili rizikovou oblast, odložte návštěvu naší firmy a využijte možnost zaslání hlavy prostřednictvím dopravce, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения