pátek 3. dubna 2020

Vědro dřevěné

Malé dřevěné vědro z borovicového dřeva s vrbovými opasky a úchytem. Má mnoho možností využítí, hodí se také například na příbory do restaurací a nebo jen jako úložné místo na vařečky v kuchyni. Dáváme záruku na těsnost a kvalitu provedení. Ručně vyráběné dubové vědro , které ozdobí vaší koupelnu, kuchyň nebo dětský pokoj.


Kvalitní zpracování, uvnitř plastová výplň - vědro nepopraská, nepodléhá vlivům tepla a umožní snadné čištění. Dřevěné vědro o objemu 4l, materiál cedrové dřevo.

Dřevěná vědra - kulaté zahradní květníky jsou vyrobeny v České republice z masivního tvrdého dubového dřeva, případně z masivního modřínového dřeva. Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery! Found BLT direct when searching the internet for Halogen MR16. Dřevěná vědra jsou vyráběná tradiční metodou z borovicového dřeva a ozdobí každý kout vaši zahrady.


Ale nenechte se mýlit, že jsou jen pro okrasu. Nenechávejte vědro sušit v horké a vlhké sauně. Před dalším použitím vědro opět naplňte čerstvou vodou a po té doneste do sauny.


Plastová vložka chrání dřevo ve vědru před poškozením vodou.

Vědro do sauny dřevěné 7l. Dno vědra je tvořeno touto plastovou vložkou. Návod:Po ukončení saunování, vylejte vodu ze saunového vědra a vědro vysušte suchým hadrem a odneste z prostoru sauny do jiné místnosti. RŮZNÉ ROZMĚRY, VYBERTE SI, PROSÍM. Z důvodu přírodních materiálů a ruční práce se může vyskytnout menší odchylka ve velikosti.


Uvedené rozměry jsou proto pouze orientační. Je nanejvýš robustní, odolné vůči počasí a voděodolně pomalované. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vědro. ZahradniDekorace Venkovní květináč vědro pr. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Nevím, jak tuhle nádobu našich předků nazvat. V našem kraji se tomu říkalo okov na vodu. Nemám rá když se něco tváří jako,a pak se to rozpadne. Tohle je plně funkční okov na vodu. Jenom spustit do studny.


Chcete-li doporučit Vašemu známému náš obcho stačí stisknout tlačítko a vyplnit formulář. Je možné také použít jako květináč. Nepodléhá teplu, nepraská a lehce se čistí.


Doplněno plastovou výplní.

Recenze Zatím zde nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ohodnotí. Naběračku nenechávejte ve vodě, naberte pouze vodu, polejte kamna a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения