čtvrtek 9. dubna 2020

Vystřelovací nože beltrame

Už více než let vyrábí Frank Beltrame tradiční italské stiletto nože. Tajemství výroby tradičních Maniago Smiths je předáváno z otce na syna už po několik gemerací. Do strany vystřelovací nůž s pojistkou na střence. Střenka je z černého plastu, čepel z oceli 4(tvrdost až HRC).


Talianske vyskakovacie nože značky Frank Beltram. Nože sú zoradené náhodne podľa materiálu rukoväte v dvoch veľkostiach a to 23cm a 28cm v celkovej dĺžke. Video názorne ukazuje ako. Délka v otevřeném stavu 28cm. Firmu založil Frank Beltram.


Vyskakovacie nože patria medzi praktických a pohotových pomocníkov pre remeselníkov, rybárov, milovníkov prírody a outdooru a taktiež aj pre každodenné nosenie takzvané EDC. Vyskakovacie nože sa zaradujú medzi zatváracie nože , ktoré pracujú na princípe pružinky, ktorá po odistení otvorí čepeľ noža. Nůž Frank Beltrame Pearl. Frank Beltrame Horn, vystřelovák, zavírací vystřelovací nože s bajonetovou čepelí z oceli AISI 4MA5M s hladkým ostřím o délce mm.


Bílá perleťová rukojeť. Celková délka nože Frank Beltrame pak číní 2mm a hmotnost 1g. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Vystřelovací nože , ARMY-SURPLUS Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě.


Klasické vystřelovací italské nože Fox z Maniaga. Stačí zmáčknout knoflík a čepel nože stranou vystřelí. Cookies využíváme pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, a neosobní analytické účely.


V případě udělení Vašeho souhlasu zatrhnutím políčka níže slouží také k tomu, abyste se dozvěděli o nových nožích nebo akcích v našem obchodě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Celočerné provedení nože s čepelí z oceli 8Cr13MoV se speed asistencí.


K pohodlnému nošení přispěje clip, díky kterému je možné nosit nůž zavěšený na kapse či opasku. Rukojeť v imitaci buvolího rohu. Vyhazovací nože (spring assist) jsou pro spousty majitelů pohodlné a zajímavé pro svoji rychlost. Většina těchto modelů může být otevíráno na hřbetu nože a zavíráno palcem pomocí jedné ruky. A to děla z vyhazováků kategorii samu o sobě.


Dnes se tak ale označují i vystřelovací nože s úzkou čepelí. Ty jsou oblíbené zejména mezi motorkáři. Ruské mafii se používají jako zbraň pro vykonání pomsty.


Stiletto nože se však řadí také mezi dobré pomocníky pro rybáře, řemeslníky nebo milovníky aktivit v přírodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения