úterý 21. dubna 2020

Zahradní udírna

Z důvodu zatížení výroby, doba realizace objednávek po 30. Praktická dřevěná zahradní udírna. Udírna je vyrobena ze borovicových desek o tloušce 20.


Nejtradičnější a jedna z nejstarších metod pro uchování masa. Recepty se v rodinách dědí z generace na generaci.

Sousedé se dohadují a předhánějí v tom, kdo má lepší uzené maso či klobásky. Tyhle fortelný udírny u nás v Křižanově sami stavíme šroubek po šroubku. Využijte dopravy zdarma a vychutnejte si nejlepší klobásky i maso z nové udírny. Chuť a vůně uzeného (nejen) masa lákala spolehlivě již pračlověka a nejinak je tomu dodnes. Nejjednodušším postupem, jak dodat pokrmu uzenou příchuť je vhazovat na rozpálené dřevěné uhlí grilu kousky tvrdého dřeva, ale nějaká jednoduchá zahradní udírna může být také řešením.


Zahradní dřevěná udírna. Digitální udírny Bradley Smoker.

Válcové topeniště k udírně. Novinka Bradley smoker Smart. Topeniště k udírně vestavěné. UDÍRNA Borniak automat. Vnitřní rozměry udírny 5x 3x 6mm.


Dodávka obsahuje: teploměr, dolní topeniště, kouřovo kovový rozvaděč kouže, dvířka s. Domácí udírna na maso a uzeniny - zahradní venkovní udírna dřevěná ze smrkových palubek mm silných. Uvnitř udírny jsou dřevěné podpěry na zavěšení masa. Dřevěná udírna - komplet včetně topeniště - nová Topován. Inzerát byl odebran z oblíbených. R, na Jihu Čech, ručně vyrábíme zahradní krby (nebo se jim také říká venkovní krby) a zahradní krby s udírnou včetně příslušenství, montáže a servisu.


Domácí udírna je vyrobena z vysoko jakostního ocelového plechu ošetřená žáruvzdorným lakem, díky čemuž je odolná proti nepříznivým povětrnostním podmínkám. Uzení je sice ne příliš zdravý způsob přípravy jídel, nicméně přesto je třeba říct, že je nesmírně oblíbené. Není se čemu divit, protože takové uzené maso nebo sýr či klobásy rozhodně stojí za to.


Povyšte své grilování na mistrovskou úroveň s domácí udírnou. Voňavé klobásy, delikátní šunka nebo vepřové koleno si v zahradní udírně připravíte přesně podle své chuti.

Stačí si jen vybrat tu pravou pro vás. A samozřejmě jej lze také vyzdít a pak vaše zahradní udírna bude na hranici dokonalosti, jen ne tak jednoduchá. Délku kouřovodu je třeba volit tak, aby kouř stačil před vstupem do udící komory přiměřeně ochladnout. Obvykle bohatě stačí metry.


Jelikož kouř stoupá, tak musí mít kouřovod nějaký sklon, jinak. Udírny pro klasické uzení naloženého masa a dalších potravin studeným kouřem při regulované teplotě - 90°C. Kouř je do udírny přiváděn topným kanálem z topeniště na jeho vstupu.


Pro všechny milovníky uzených dobrot, masa, ryby, drůbeže, sýrů, klobás, a dalších pochutin je zde zahradní udírna Tohos. Elektrické udírny jsou bezkonkurenční v rychlosti uzení a pohodlnosti udržení stálé teploty - odpadá rozdělávání ohně a čekání na ty správné uhlíky, ani velké kolísání teploty mezi příkládáním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения