úterý 28. dubna 2020

Výstava modelů 2016

Výstava modelů 2016

Každoroční výstava modelů se letos konala v nově zrekonstruované hasičské zbrojnici. This video is unavailable. Klubové modulové kolejiště velikosti H0. Omluvte roztřesenost obrazu. Několik záběrů z minulé výstavy v Chrudimi.


Výstava modelů 2016

Výstava železničních modelů a kolejišť. Albatros při zastávce na nádraží 14. Poslední únorový den proběhla v klatovské sokolovně výstava železničních modelů modelářů z KŽM Praha 3. Svazu modelářů České republiky.


Největ í galerie papírových modelů , formule F dakar, tatra, liaz,. Prohlížet podobná alba. V letošním roce se koná v prodejně Hobbycentrum – modelář třetí ročník soutěžní výstavy plastikových a papírových modelů , na který si vás dovolujeme pozvat. Přihlásit a komentovat 234. Hlavní část výstavy bude tedy tematická – papírové modely.


Po celý den k dispozici stoly pro lepení, jak papírových tak i plastikových modelů. Informace k výstavě modelů : Letní výstava papírových plastikových a železničních modelů se koná v den 90. Každý si během třídenní prodejní akce najde to svoje. Aktuální seznam SIGů a klubových výstav 13.


Zastoupena bude široká škála modelů , hraček i sběratelských předmětů z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Už také proto, že miminka měla svou velkou výstavu měsíc předem a tak jsem se rozhodla na tuto výstavu vybrat po dlouhé době krásky z porcelánu a vinylu a historické kočárky naší sbírky, které korespondovaly se sbírkou kolegyně , která s námi vystavovala. Letošní ročník výstavy jsme věnovali NOSTALGII. Ani v letošním roce nechyběla ve spolkové místnosti v přízemí Městské knihovny ve Varnsdorfu výstava , představující tvorbu modelářů Šluknovského výběžku.


K vidění byla po dva dny, v pátek 18. Přehledný seznam modelářských akcí seřazený podle data. Hledat na tomto webu: Leden. Už jen do konce února mohou návštěvníci zavítat na unikátní výstavu 3D modelů , která se koná v prostorách Mapové sbírky Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy.


Zahájení Letecké sezóny aneb. Na začátku března se konala ve slovenské Žilině kombinovaná výstava papírových a platových modelů. Novoroční setkání na Báře. Jednalo se již o třetí ročník.


Zde přinášíme několik foto z výstavy železničních modelů Pečky:. The world’s 1st truly unlimited photo gallery. No limits on number of photos. Modely zvířat byly vytvořeny v souladu s nejnovějšími vědeckými poznatky a zasazeny do scenérií připomínající tehdejší životní prostředí. Velké vile ve Svitávce Vojtěch Němec, Ivo Doseděl, Radovan Krátký, Vladimír Komárek, David Čech a Ota Kostka své modely letadel, tanků a lodí.


Po dvou letech se opět vrací modeláři z Modelářského centra do Červeného Kostelce, kde na náměstí ve výstavní síni uspořádájí v předvánočním čase výstavu vláčků a železničních modelů. Návštěvníci si budou moci prohlédnout domácí kolejiště. Krásná Lípa Loreta muzeum přednáška představení Rumburk sport. Oficiální stránky Obce Vrdy.


Výstava modelů 2016

Jaromír Zajíček Chrudim , koníček , vláčky , výstava , železnice Dovolujeme si vás pozvat na výstavu železničních modelů , která se uskuteční ve výstavní síni Divadla Karla Pippicha v Chrudimi ve spolupráci s Chrudimskou besedou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения