pátek 17. dubna 2020

Rodinné centrum praha

Pobytové kurzy s hlídáním dětí. Užijte si týdenní zážitkový kurz kde máte čas sami na sebe. Jsme nezisková organizace zaměřená na podporu,.


Cena první konzultace (v délce hodiny) je 5Kč. Naším zřizovatelem je YMCA Praha , která zaštiťuje ještě další dvě mateřské centra: Domeček na Jižním městě a Klubíčko na Černém Mostě a další aktivity pro. Kulturní a rodinné centrum Knoflík.

Místo pro setkávání dětí a dospělých nejen z Prahy 9. Hudební Knoflík … prostor pro malé i velké hudbymilovné duše … místo a čas, kde je malým i velkým do zpěvu … prostor, kde si jde. Provoz školky – informace pro rodiče! Plavání s dětmi, školka, rodinné centrum.


INFORMACE KORONAVIRUS: aktualizace 31. V reakci na Nouzový stav v ČR vyhlášený Vládou ČR 12. Rozhodnutí o zrušení kurzů a. Hatha jóga (dospělí) – lektorka Silvie Kolevová – klubovna nad poštou – OBSAZENO.

Srdečně vás zveme na Masopustní veselí v pátek 21. V 16h se sejdeme v maskách na Strossmayerově náměstí před kostelem, odkud půjdeme průvodem za doprovodu živé hudby do rodinného centra. Co vás v nových prostorách čeká? NOVÁ HERNA pro děti - 1. Kč dospělý, dítě zdarma. Praha - Hloubětín V našem rodinném centru máme hernu pro děti.


Herna je otevřena pouze v době konání kurzů. Sídlo rodinného centra a fakturační adresa. Buď si vyberte některý z kurzů či akcí, nebo se prostě zastavte, až půjdete kolem. Provedeme vás Mumrajem a ukážeme vám, co všechno se u nás dá dělat. Triangl- centrum pro rodinu je součástí Centra sociálních služeb Praha , které je příspěvkovou organizací hlavního města Prahy, zastřešuje řadu odborných pracovišť poskytujících různé typy služeb lidem, kteří se ocitli v tíživé životní nebo sociální situaci.


Podporujeme děti a rodinu ve vzájemné komunikaci, soudržnosti a zdravých vztazích. Rodinné centrum Praha , z. V Centru rodinné terapie Horizont prostřednictvím poradenství poskytujeme rodinám potřebné informace a odborné vedení při zvládání situace, která je trápí v rodinné terapii umožňujeme. Některé aktivity jsou podporovány z Evropských sociálních fondů, hl. Vážení rodiče našich klientů! Nyní neprobíhají žádné programy ani Školička, pro veřejnost máme zavřeno.


Zrušené lekce budou standartním postupem přesunuty na konec semestru, tedy na červen nebo budeme vracet peníze formou kreditu na další pololetí, pokud už nebudete v Jablíčkově pokračovat, tak na účet.

Finanční podpora od ÚMČ Praha - Kolovraty. Díky této podpoře bude opět možné realizovat jednorázové akce a program pro nejmenší ve vyšší kvalitě. Jeho hlavní činnosti se zaměřují na poskytování služeb zaměřených na rozvoj schopností, znalostí a dovedností s důrazem na rovné příležitosti a rozvoj fungující rodiny.


Patří mezi ně organizace vzdělávacích akcí. V příjemné a rodinné atmosféře centra nabízíme vzdělávací kurzy pro děti již od měsíců. Splňujeme všechna hygienická, bezpečnostní a protipožární kritéria pro provozování rodinného centra. Naše prostory se nachází v blízkosti hostivařského lesoparku. Děti jsou rozděleny podle věku na dvě skupinky.


Poskytujeme bezpečné a stimulijící prostředí pro rodiny s dětmi. Chaloupku pro hernu a řízený program. Pokud vláda nenařídí jinak, vše platí do.


Vaše plány na bydlení se promění díky nám v realitu. Na dřevostavby a rodinné domy na klíč, je tu nyní váš internetový specialista Centrum staveb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения