čtvrtek 30. dubna 2020

Výstava stanů

Výstava stanů

Výstava stanů a vybavení do přírody 29. PVA Expo Praha Letňany. Proč přijít na výstavu stanů? Získejte slevových kuponů na nákup stanů , spacáků,. Organizátoři letošní 22.


Těšit se ale můžete třeba i na špičkové stany MSR , prémiové stany Marmot a také značku ZULU outdoor , která má velmi příznivou cenu, nicméně kvalitativně se řadí spíše do střední třídy. VÝSTAVA STANŮ SLAVIČÍN, která se letos bude konat ve dnech 13. Najdete nás opětna tradičním místě, tedy na travnaté louce vedle Sokolovny. Vystaveny budou stany značek Coleman Vango, Zajo, Trimm a Pinguin. Jedná se o unikátní výstavně-prodejní akci zaměřenou na vybavení pro pobyt v přírodě a volný čas.


Naši experti vám pomohou vybrat ten nejlepší, dle vašich požadavků. Více v článku Jak vybrat stan. Průvodce výstavou stanů : vybavení na kempink, stany, karimatky, spacáky, outdoorové nože, batohy, vybavení k vodě. Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Nikde jinde nenaleznete pohromadě všechny oblíbené outdoorové značky a. U větších rodinných stanů může jít o samostatnou místnost.


Při volbě velikosti je třeba hledět také na to, že sebou vozíte spoustu věcí a bagáž. Tyto předměty mohou ihned degradovat stan pro tři osoby na stan pro dvě osoby. Najdete tu vše od stanů , spacáků, přes kempingový nábytek, karimatky, outdoorové oblečení a obuv, včetně dětských velikosti, až po cyklistické potřeby, batohy, cestovní tašky a další doplňky. Zde nabízíme malé ohlédnutí za největší akcí pro turisty, milovníky kempování a pobytu v přírodě.


JUREK = výroba, prodej a servis kvalitního outdoor vybavení - stany, plachty, spacáky, karimatky, oblečení, ponča, pláštěnky na batohy, návleky, lodní vaky, funkční ručníky a ponožky pro pobyt v přírodě, treking, VHT aj. Pripravujeme pre Vás výstavu stanov, kempingových potrieb a outdoor výstroje. Uskutoční sa v termíne – 26.


Výstava stanů

Liskovej pri Ružomberku. Vystavovatelé spouští velké slevové akce, díky kterým je teď nákup ještě výhodnější. Od tohoto týdne si můžete koupit stany, spacáky, batohy se slevou až , trekingové boty se slevou a oblečení se slevou až ! V Letňanech tak máte příležitost podívat se na 1značek outdoorového vybavení a poradit se s odborníky, kteří se vyznají ve vybavení do přírody. Ani v těch prodejnách, které nemají prostor na rozložení stanů , nepřijdete zkrátka. Můžete zde ochutnat outdoorovou kávu, čaj, energetické tyčinky či cestovatelskou stravu.


Pokud to prostor dané prodejny dovolí, budete mít k dispozici rozložené modely menších stanů. Prodejní výstava stanů a outdoorového vybavení, která se koná každoročně v polovině měsíce června ve Slavičíně na louce vedle Sokolovny. Pořadatelem je Outdoor-a-sport. Buďte informováni jako první, zašleme vám e-mail, když Vitality Outdoor - výstava stanů , spacáků a karimatek v Třinci a okolí zveřejní novinky a akce. Jaké bude počasí v Praze?


Výstava stanů

Sleduj aktuální i dlouhodobou předpověď z norského počasí yr. TJ Lokomotiva v Plzni na Slovanech. Kromě stanů a spacáků jste si mohli prohlédnout i karimatky, batohy, kempingový nábytek a další doplňky zpříjemňující pobyt v přírodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения