úterý 21. dubna 2020

Závěsné regály

Závěsné regály

Jejich montáž je velmi rychlá a snadná, neboť stačí připevnit ke zdi pouze horizontální vodicí. NÁSTĚNNÉ REGÁLY , REGÁLY NA STĚNU, REGÁLY NA ZEĎ, ZÁVĚSNÉ REGÁLY Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu. Díky tomu, že nástěnný regál nepotřebuje přední stojiny a využívá závěsné police, nabízí nejen skvělý přístup ze všech stran, ale třeba také.


Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas. Tyto dřevěné regály jsou vyrobeny z masivního dřeva bez následné impregnace a jsou vhodné k přímému použití, nebo také k vlastní barevné úpravě barvami na dřevo, případně mořidly. Regály jsou nepostradatelné úložné potřeby pro všechny naše nezbytnosti. S pomocí regálů vyřešíte hravě nedostatek volných prostor.


Objednejte si regály on-line a získejte následující výhody: - Regály vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě.


Závěsné regály

Mezi základní typy regálů patří regály přístěnné (stojící u zdi), regály oboustranné (umístěné v prostoru) a modely rohové. Nabízíme také doplňky pro specializované typy zboží, jako je zelenina, pečivo, drogerie atd. Podrobnější popis s další fotografie naleznete v našich referencích. Regály i police najdou uplatnění v každé domácnosti. Mohou být nejen skvělým designovým doplňkem, ale zároveň pomáhají rozšířit velikost odkládacích ploch a maximálně tak využít prostor v každém bytě.


Vybírejte dle Vašeho vkusu. Nedoporučuje se přetěžovat regály , nemohou se stát a havarovat spolu s veškerým obsahem. Tlustší zdobený prvek, tím těžší je. Je-li zatížení nevýznamné, můžete použít atribut skla a sádrokartonu.


U knih a technologií je vhodné použití dřeva. Doplňte regály o další vylepšení. Základní regály se dají doplnit o závěsné háčky, dělítka, vitríny a dalšími jinými doplňky. Díky tomu jde vytvořit unikátní systém, kde bude místo pro zeleninu, pečivo i jiný sortiment.


Vše bude mít své místo. Příslušenství pro karavaning › Markýzy, předstany, plachty › Závěsné regály , kapsaře a boxy Závěsné regály , kapsaře a boxy praktické závěsné kapsáře,kapsáře na boty, regály tašky,organizéry a příchytky. Naše regály porostou spolu s vaší firmou. Nedodáme vám žádné univerzální regály , ale pečlivě připravíme systém na míru vaší firmě. Regály seřadíme do vhodné sestavy, přidáme či ubereme police, změníme uspořádání a doladíme barvy.


Závěsné regály

Regály do koupelny uvítáte jak v malé, tak velké koupelně. Organizéry se postarají o pořádek a přehlednost. Závěsné systémy do dílny, garáže i na zahradu Udělejte si pořádek v dílně nebo garáži.


Díky závěsnému systému se vám vejde na stejné místo více nářadí, kolo i pneumatiky. Závěsné úložné díly vám pomohou uspořádat oblečení, šátky, boty a tak dále. Když je nepoužíváte, můžete je složit, a dají se také úplně jednoduše zavěsit za poutka nebo samolepící suchý zip. Prohlédněte si naši nabídku závěsných úložných dílů a roztřiďte si věci, aby se vám snáze žilo.


Závěsné regály

Ke drátěným regálům nabízíme jednotlivé komponenty jako příslušenství, takže si mužete regál dovybavit nebo sestavit drátěný regál dle vašich požadavků! Zatímco stojací regály poskytnou dostatek prostoru i pro kompletní sbírku knih vaší manželky, závěsné regály snadno pojmou nádobí či dekorační předměty. Příznivci pořádku pak jistě ocení regálové systémy do šatny či dětského pokoje, kde pomohou zkrotit chaos v hračkách vašich malých nezbedů. Sestavte si regálový systém na míru včetně dílenského vybavení nebo vyzkoušejte bazarové regály.


Kvalita, super cena, osobní přístup - PEMATROS. Paletový regál je dosud nejvíce využívaný pomocný prostředek v oblasti skladování a kompletace. Jednoduchý na instalaci, flexibilní v použití, nadstandardní nosnost. Sháníte závěsný květináč?


Vyberte si venkovní nebo vnitřní obal na květináč. Hodí se do pokoje, na balkon či terasu. Máme proutěné, skleněné, na řetězu i samozavlažovací závěsné květináče.


Závěsné květináče využijete na bylinky a na popínavé rostliny v bytě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения