středa 8. dubna 2020

Slánský tuplák program

Můžete se těšit nejen na nabídku zlata. Slánský tuplák jsou slavnosti malých pivovarů na Masarykově náměstí ve Slaném. Podrobný bohatý program akce zobrazíte kliknutím na obrázek. Město Slaný je někdejší královské město v okrese Kladno asi km severozápadně od Prahy. Play all Mix - Doctor P. The Late Late Show with.


Nenechte si ujít Slánský Tuplák ! Kromě obrovského výběru dobře vychlazeného zlatavého moku se návštěvníci mohou těšit také na bohatou hudební produkci. Na oba dny je připraven bohatý hudební program , divadlo, doprovodný program pro děti. Deratizéři - Folk, folk, folk (live)Deratizéři. Find the Best Pubs, Microbreweries, and Beer Gardens in Prague for Drinking Quality Czech Beer.


Visit Craft Breweries in the Czech Republic. Na masarykově náměstí ve Slaném bude mimo piva a občerstvení i kulturní a společenský program. Jsou připraveny různé atrakce, soutěže a divadelní představení pro děti, o hudební zážitek se postará mnoho hudebním skupin – mezi nimi například.


Jaké bude počasí v okolí města Slaný? Sleduj aktuální i dlouhodobou předpověď z norského počasí yr. Program odstartují v poledne koncertem Forbes Brothers. Slavnosti ukončí Banjo Band Ivana Mládka a písničkář Láska (2- 20).


V rámci šetření našich lesů ani letos neděláme tištěné programy. Děkujeme VÁM, že jste, a že díky VÁM můžeme dělat to, co nás. Budvarští lidé - úsměv a velké srdce bijící pro česképivo – Budvar i malé řemeslné pivovary.


A aby toho nebylo málo připravili si pro nás pořadatelé na závěr ohňostroj který se odehraje ve 22:hod. V dnešním světě pro násnaprosto nepředvídatelné a neuvěřitelné. Velké slavnosti plné hudby, zábavy a samozřejmě piva, se chystají na polovinu června ve Slaném. Návštěvníci si budou moci užít širokou nabídku piv, ale také atrakce pro děti, soutěže a hlavně živé koncerty. Koncert při svíčkách v kostele Sv.


Němci jsou vskutku precizní národ – ani pivo nečepují napůl, ale pěkně po celých litrech. Ochutnejte, zač je toho tuplák na mnichovském Oktoberfestu, ale nikam necestujte – piva, která se podávají na velkolepé německé akci, dostanete ve stejném termínu, tedy 16. Pivovarské slavnosti s řadou doprovodných koncertů a programem pro děti proběhnou 18. Dovolujeme si upozornit na uzavírku historického centra města z důvodu pořádání akce. Na Tupláku budou hrát kapely, které patří k tomu nejlepšímu v naší zemi a okolí.


SLÁNSKÝ TUPLÁK se blíží. Slánský Tuplák , to je název prvního ročníku pivních slavností pořádaných pivovarem Antoš ze Slaného. Milovníci piva by tuto akci neměli vynechat, důvod je prostý – pivo z Antoše patří mezi nejlepší piva. Na této akci se Vám naskytne přehlídka malých pivovarů, jejichž piva určitě budou stát za ochutnání.


Podrobné informace o akcích nejen ve vašem regionu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения