čtvrtek 2. dubna 2020

Žehlení prádla brigáda

Free Shipping Available. Agentura nabízí dlouhodobou pravidelnou brigádu úklidy domácnosti se žehlením i bez žehlení. Frekvence 1x až 5x týdně dle vašich možností v rozsahu až hodin denně dle zakázky.


Můžete pracovat jeden, až pět dnů v týdnu pravidelné dny a časy. Práce: Žehlení prádla Brno Vyhledávejte mezi 118. Naše paní na úklid pro vás zajistí praní a žehlení prádla všeho druhu, včetně bytových textilií, záclon, závěsů apod. V rámci praní a žehlení prádla nabízíme žehlení u vás doma i mimo domácnost. Zajistíme převléknutí ložního prádla , věšení záclon a závěsů a další služby, spojené s touto činností.


Jestli vám nevadí domácí práce, máte vlastní výkonnou pračku a žehličku a pracujete důsledně, můžete si přivydělat praním a žehlením prádla. Brno město,Brno venkov,Vyškov(Slavkov u Brna,Rajhrad a okolí, Šlapanice a okolí) Pokud se mi nedovoláte, prosím zaneche. Pro firmy cena po domluvě.


Praní - žehlení prádla a košil. Doprava po Praze zdarma! Láká Vás práce z domova ? Máte doma žehličku a pračku ? Pokud jsou odpovědi ano, pak hledáme právě Vás, abyste posílili náš tým Ironing Ladies. Jedná se o praní a žehlení prádla. Práce je časově flexibilní a dle dohody – 3x v týdnu, přímo u Vás doma, nemusíte nikam cestovat a dojíždět.


Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat, zda máte některé zkušenosti s tímto přivýdělkem, žehlení prádla. Včera jsem brouzdala po netu protože jsem hledala výpomoc na velkou zahradu, kterou letos nebudu zvládat a narazila jsem na spoustu inzerátů nabídky žehlení prádla. Domácí práce nejsou pouhou denní rutinou.


V dnešní době však nezbývá příliš času na péči o domácnost, natož pak na žehlení prádla. Proto svým zákazníkům nabízíme pomoc s praním a žehlením prádla. Naše ceny jsou příznivé a služby kvalitní, proto přenechejte část svých povinností nám a raději si.


Po dohodě se zákazníkem provedeme i drobné opravy prádla. Vaše prádlo pereme a žehlíme v čistém a nekuřáckém prostředí. Po telefonické nebo e-meil objednávce si pro prádlo v dohodnutý čas přijedeme, vypereme x vyžehlíme a prádlo Vám v dohodnutý čas zase dovezeme.


Pokud si u nás objednáte službu praní a žehlení , Vaši zakázku jsme schopni vyřídit do hodin od objednání. Prádlo, které nežehlíme: večerní šaty a róby, kožené nebo syntetické kožichy, tesilové uniformy, oděvy z nanovlákna, zimní bundy, hedvábí. Informace o pracovním místě. Z kapacitních důvodů hledáme Ženu v DŮCHODOVÉM či na MATEŘSKÉ, která by si chtěla dlouhodobě přivydělávat praním a žehlením Ložního Prádla a Ručníků z našich apartmánů na Praze - Smíchov - Anděl.


Brigáda především pro důchodkyně. Invalidní důchodkyně, které práci zvládnou a chtějí pravidelný příjem k příspěvku od státu. Video Střední školy Euroinstitut a Euroinstitut , praktická škola a odborné učiliště na téma praní a žehlení. Ve videoklipu uslyšíte, jak se který druh prádla. Zbavte se starostí se zmuchlaným prádlem, nechte si vyžehlit od Ironing Ladies.


Zároveň pomáháte ženám, které jsou handicapované na trhu práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения