pondělí 13. dubna 2020

Venkovní orientační systémy

Mushroom Powders, Mushroom Complexes. Fast Free First Class Postage. Venkovní orientační systémy Návrhy a zhotovení atypických venkovních orientačních a informačních systémů. Zde všude mohou hliníkové orientační systémy nahradit stávající zrezlé, oprýskané, nečitelné a nejednotné tabule. Takovéto orientační cedule či cedulky zároveň zaručují vizuální, grafickou i materiálovou návaznost na vnitřní orientační systémy a jeho doplňky.


Navigační a orientační systémy. Materiály a technologie pro velkoformátový tisk a signmaking. Z hlediska použití se orientační systémy dělí na vnitřní a venkovní. Většinou jde o venkovní značení, ať už přímo na budově nebo před ní, nebo lze toho využít u informační cedule i ve větším areálu.


Výroba světelné reklamy, světelná reklama a orientační systémy. Vyrábíme pylony, reklamní věže. Skleněné tabulky v různých designech , formátech a provedeních se širokou nabídkou polepů a možností vlastní konfigurace přímo od stolu ve Vaší kanceláři.


Informační a orientační systémy pro vaši firmu nebo kancelář on-line! Další dělení může být na základě jejich využití. Používají se v hotelích, penzionech a dalších ubytovacích zařízeních.


Základní a nejdůležitěj. Orientační systém je systém venkovního a vnitřního značení budov a komunikačních prostor. Veškeré orientační a navigační prvky dodáváme ve světelné variantě nebo nesvětelné. Nabízíme typizovené hliníkové orientační systémy i na míru vyrobená originální řešení.


Venkovní orientační systémy

Sklo, hliník, plast, Dibon řezaná grafika, tisk, gravírování - na orientačních systémech se dá skutečně vyřádit. ZAPP INFOSYSTÉMY vyrábíme a dodáváme informační a orientační systemy do budov i před ně. Kvalitou i obratem patříme mezi špičku v České republice. Naše orientační systémy v podobě informačních tabulí a různých typů ukazatelů výrazně pomáhají zákazníkům při orientaci v prostoru.


Navrhujeme a vyrábíme orientační systémy pro administrativní a firemní budovy, obchodní centra, supermarkety, sportovní haly apod. V exteriéru se s našimi orientačními systémy. Vnitřní systémy se používají pro označení vstupních hal, administrativních budov, chodeb a schodišť, pro jmenovky na dveřích, pro označení nouzových a únikových cest atd.


Venkovní systémy jsou vhodné zejména pro označení prostorů před vchody do budov, parkoviště, průmyslové zóny atd. Díky tomuto orientačnímu. Státní znaky (současné i historické), krajské znaky i městské znaky zhotovujeme z tvrzeného plastu a slouží nám jako originály pro odlití do hliníku (s následnou povrchovou úpravou), bronzu (s cizelací a patinací) nebo plastiku znaku přímo upravíme vícevrstvým. Vnitřní orientační systémy Výroba státních a městských znaků a dalších trojrozměrných objektů.


Jistě si vzpomenete na různé cedule a značky s nápisy, které vídáte venku na ulicích nebo které vidíte při vstupu do nějaké administrativní budovy. Výrobky pro stavby a jejich vybavení. Vybavení informační, orientační systémy. Specializujeme se na vnitřní i venkovní orientační systémy sloužící pro lepší navigaci v administrativních i komerčních budovách, nákupních centrech apod. Nabízíme všechny typy od velkých informačních tabulí až po malé piktogramy.


Venkovní orientační systémy

Vybereme pro vás nejvhodnější materiál a design. Značení k upevnění na stěnu, výstrčky, závěsné systémy , stojanová řešení. A jejich nekonečné kombinace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения