úterý 7. dubna 2020

Výstava kreativity dubeč podzim 2016

Výstava kreativity dubeč podzim 2016

Event in Prague , Czech Republic by brydova. Opět se uskuteční výstava patchworku a prodejní výstava Kreativity v Praze - Dubči. Neváhejte a navštivte ji.


Zjistěte více informací v našem článku. Podzimní výstava kreativity v Dubči od 15. Možná i vy teď řešíte situaci, že je venku celkem teplo, takže dát dítěti zimní čepici je hloupost, ale přeci jen, ještě trošku studeně fouká….


Opět jsme vás pozvali k návštěvě našeho stánku v prvním patře ve špejcharu v Praze - Dubči. Pozvánka na stánek Davony na výstavě Kreativita Dubeč 11. Tento web je provozován společností Davona s. Zasláním Vašich příspěvků souhlasíte s jejich zveřejněním bez nároku na honorář a zároveň prohlašujete, že k zaslanému materiálu disponujete autorským právem.


Výstava kreativity dubeč podzim 2016

Potkáme se opět v sokolovně a máme pro Vás připravené tentokrát tři workshopy. Kreativity Dubeč Rok se s rokem sešel a pro všechny tvořivky přicházejí bájené tři dny kreativity v Dubči. Další ročník kreativní výstavy je za námi!


Děkujeme všem zákaznicím i zákazníkům, přítelkyním, kamarádům i známým, kteří přišli nakoupit něco tvořivého z naší papírové nabídky. Jejich rozmístění vidíte na mapce. Veletrh nejen pro tvořivé. Každý týden přidáváme spoustu nových položek, tak se přihlaste k zasílání novinek, aby Vám nic neuniklo (na stránce úplně dole).


Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Několik fotek z výstavy Kreativity v Dubči. Vyzkoušela jsem si ws malby Naše barevné výrobky se líbily! Materiály, pomůcky a nápady pro Vaši tvorbu. Výstava kreativity pátek 8. Upozornění: Redakce prosí všechny zájemce o akce a aktivity, aby se před jejich návštěvou informovali u organizátora, zda a kdy probíhají vzhledem k opatřením přijatým vládou ČR k nákaze Covid-19.


Tentokrát můžete na výstavu zavítat v termínu 11. Zvu Vás na kreativní veletrh do Prahy - Dubče, kde povedu workshop malování hedvábných šátků bez rámu - mačkanou technikou, taštiček, pouzder na brýle a mramorování velikonočních ozdob s dekorací. A to přesně od doby, kdy o její návštěvu projevil zájem David.


Pak už vždy byl někdo nemocný, byla nějaká jiná důležitější akce nebo něco podobného. Od pátku do neděle se v městské části Dubeč v Praze konala výstava kreativity , kde jsme si mohli v dílnách vyzkoušet různé techniky, načerpat inspiraci a také si potřebný materiál nakoupit. Prodejní výstava patchworku, výstava kreativních potřeb. Irča Slavíková alias Apták vyrobila krásná trika pomocí skvělých barev na textil Aladine a se svou nekonečnou fantazií vytvořila neuvěřitelně krásná trička s mandalami. Vytvořte ze svých fotek.


B vystavují své vítězné modely ze soutěže Mladý módní tvůrce na výstavě Kreativita od pátku 30. VÝSTAVA KREATIVITY V DUBČI. Gala jsou vystaveny modely, v nichž Blahnik nejvíce popustil uzdu své fantazii - všechny v sobě nesou špetku ironie a představivosti. Nově to bude tvořivá akce v Českých Budějovicích.


Výstava kreativity dubeč podzim 2016

Navazují oblíbené a osvědčené výstavy v Soběslavi a Dubči. Na všech těchto výstavách budu mít enkaustiku a samozřejmě novinky v papírovém tvoření. Okrajová část Prahy, která na vás dýchne nefalšovanou atmosférou venkova. V polích kolem cest uvidíte skupinku bažantů poklidně se procházejících a nad střechou auta vám proletí sojka nebo straka.


Já příliš tyhle věci nedocením, jen se kochám a žasnu, co ostatní dokáží. Jak jsem zde již několikrát psala, tvořivá činnost mi příliš nejde. Jezdíme tam, aby si Klárka užila to, co je jí díky nešikovnosti její matky odepřeno. Na celý víkend ožije poklidná městská část Prahy Dubeč , kterou proudí stovky lidí. Letos na podzim se výstava rozšířila do dalších dvou prostor.


Výstava kreativity dubeč podzim 2016

Praze Dubeč v historické budově Špejcharu. Děkujeme Vám za návštěvu v našem koutku:), kde jste mohli zakoupit pomůcky pro patchwork, šicí stroje Elna nebo Brother. Těšíme se na Vás opět na podzim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения