pátek 5. února 2016

Automatická pračka aeg lavamat l69682vflc bílá

Technologie AutoSence automaticky upraví čas, spotřebu vody i energie podle velikosti Vaší náplně. Velká dvířka umožní snadnou manipulaci s prádlem. Sázka na ekonomický provoz.


Automatická úprava času, spotřeby vody a energie dle náplně Celý. AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.

Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být.


Je vybavena technologií Fuzzy logic, systémem praní OptiSence, kontrolou vyvažování prací náplně v bubnu, funkcí odloženého. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. V Euronics probíhá výprodej se slevami až. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.

Navíc osobní odběr zdarma ve. Free Shipping Availa bl e. Jde především o programy pro praní bavlny, syntetiky nebo mixu obou. Pro vlnu slouží speciální program Wool Plus, pro choulostivé kousky prádla pak program označený jako Jemné. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


New and Used Vehicles and Parts. Inspired by Trending Stories. Find Items from Every Automaker. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Tato pračka AEG s velkou kapacitou a technologií AutoSense automaticky upraví čas a spotřebu vody a energie podle velikost vaší náplně. Díky tomu můžete účinně prát malé i mimořádně velké náplně. Extra rychlý program pro osvěžení prádla nebo praní velmi málo znečistěného prádla.


Vynikající hodnoty spotřeby díky moderní elektronice A- třída. Tato pračka AEG s mimořádně velkou kapacitou a technologií AutoSense vypere všechny druhy náplně - malé i mimořádně velké - co nejúčinněji je to možné.

Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. S uživatelem komunikuje pomocí třímístného LCD displeje, jenž poskytuje všechny potřebné informace na první pohled. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Pračky se sušičkou AEG na Alza. Výkonná, ale poměrně nákladná pračka. V době testování byla v testu jediná s třídou účinnosti odstřeďování A, zbystřit by tedy měli zejména majitelé sušiček. Je vybavená technológiou Fuzzy logic, systémom pranie OptiSence, kontrolou vyvažovanie prácie.


L 6FBG49WC PRAČKA AEG. Hodnocení produktu: (1recenzí). Díky inteligentnímu systému OptiSense dokáže vybrat nejnižší množství energie, vody a času pro maximální kvalitu vyprání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения